Förlåt kompisar

Förlåt att jag har vart så otroligt dålig på att höra av mig.. Jag har fått några oroliga sms från kompisar och jag vill bara säga till er att jag mår bra <3

Det var något som hände i onsdags.
Något som gjorde mig väldigt rädd..

Såhär är det, När jag har mardrömmar som verkligen skrämmer mig på natten så handlar det ofta om att det är någon främling som försöker ta sig in i mitt hem eller gömmer sig någon stans i mitt hem. Det är verkligen en utav mina största rädslor.. Och i onsdags när jag kom hem från jobbet stängde jag ytterdörren utan att låsa den.

Jag låste inte dörren efter som att jag bara skulle tvätta bort sminket och gå ut igen. Jag skulle max vara hemma i 20 minuter.

Någon öppnade min dörr.. någon som inte var Mitch eller mig.. någon som inte bor här öppnade min ytterdörr halvöppen och någon som inte bor här har kollat in i min lägenhet.

Det är ju såklart mer detaljer till vad som hände men jag orkar inte tänka på det. Jag tycker verkligen att det är jobbigt.. och jag känner att jag inte vill bo här mer.

Aja jag ska fixa ett extra lås på dörren.. och jag ska aldrig mer ha dörren olåst även om det bara rör sig om 10 minuter. Lärde mig verkligen en läxa.

Gillar

Kommentarer