Boys boys boys..

Igår va jag på excet :)
Ganska lyckad kväll faktist, jag fick en ny kompis och jag dansade jätte mycket men dock skulle en liten äcklig jävla kille komma och förstöra lite på slutet.

Runt 4 tiden skulle jag hämta min jacka och gå ut. Då lägger en kille en väldigt onödig kommentar bakom min rygg.. Jag vänder mig om och ser en kille som är mycket längre än mig och mycket bredare än mig och tar för givet att jag ska flytta mig för honom. 

Men nej han har aldrig träffat en full Anna sjögren ska jag säga.
Jag började irritera mig som fan på honom, jag menar.. Om det skulle vlara en tjej skulle jag nog inte bry mig så mycket men en kille har aldrig sagt så till mig innan.  

Hur tänkte han igentligen haha.. Han sa massa elaka saker till mig, jag hade fattat om han var med  kompisar och han typ ville leka cool framför dom men nej den var bara jag och han. 
Sen när jag fått min jacka och jag gick ut så kallade han mig för hora och då brast det lite för mig kan man säga haha.
En kille som jag träffat innan på en halloween fest backade upp mig ganska bra vilket var snällt av honom.. Men egentligen tyckte jag att jag hade bra kontroll över situationen själv :P Trodde verkligen killen skulle slå mig där ett tag men det var så jävla mycket poliser runt valand och excet så det skulle han nog inte vågat.

Men helt ärligt.. Varför ska killar gå på tjejer för?

Gillar

Kommentarer