Allt som kan gå fel gick fel

Jag har haft en riktigt otursvecka..

Det började med att jag skulle förnya min internetbanksID.. Det slutade med att jag råkade spärra mitt egna kort. Sen har det vart allt från stort till smått som bara har gått fel HELA veckan.

Jag va jätte jätte jätte sugen på pannkakor men när jag va klar med smeten så råkade jag komma åt bunken så att den ramlade och all smet hamnade över diskbänken, kökslådor och golv.

Jag ville sola men när jag kom till solariet var alla tider bokade.. Alla brukar aldrig vara bokade speciellt inte mitt på dagen. När jag bokade en tid till senare och jag kom dit så märkte jag att jag hade glömt mitt solkort kvar hemma.

Idag när jag var hemma hos mina föräldrar för att samla ihop lite kläder som jag tänkte ge till en kompis och slå in lite paket så kändes allt bra..
när jag var klar med allt kollade jag vilken tid nästa spårvagn skulle komma så jag inte skulle behöva stressa.
När jag gick mot spårvagnen så gick handtagen till påsen sönder (den påsen som jag hade kläderna som jag skulle ge bort). Så jag var tvungen att bära det ena stora paketet under armen och den andra stora påsen med kläder under den andra.. men efter bara några meter märker jag att påsen börjar gå sönder undertill med. Snabbt lade jag paketet på toppen av påsen och försöket hålla ihop allt i armarna som en bebis, och så klart missade jag spårvagnen.

Det har hänt massa fler saker idag men jag orkar inte skriva mer. Godnatt

Gillar

Kommentarer