Mirror's Edge Catalyst

Contains affiliate links

Tjo!

Som man kanske kunde gissa sig till via titeln så har jag ÄNTLIGEN skaffat Mirror's Edge Catalyst <3 Har tänkt på att skaffa detta jävla spel i några månader nu men har inte haft råd... Jag menar Catalyst släpptes i Juli.... Har räknat ner dagarna sen de sa att Catalyst skulle släppas så jag har fått lida ett bra tag!

Vet inte om det fortfarande gäller men fick spelet för 249:- eller nåt liknande på CDON vilket är asbilligt eftersom att om man ska köpa det på Origin så kostar det typ 500:- tror jag (eller mer). Sen så hade jag inte köpt det på Origin heller för att det SKA vara cd inte något som man laddar ner förfanken! Det är Mirror's edge vi talar om här.


Vet inte om priset fortfarande gäller men här får ni länken iaf c:

Och än så länge så har jag spelat sönder typ haha xD Jag blir så himla insatt i spel så jag nästan glömmer att världen utanför existerar också x) Började t.om gråta en liten stund när jag spelade idag för det blev lite känslosamt...

Var tvungen att slåss mot en jävla massa snubbar från Krugersec och jag satt och skrek för att det ska vara så jävla jobbigt att slå ner jävlarna ibland. Blir sådär att jag måste ta en paus när jag ska slåss mot bossar eller liknande för att jag spänner hela kroppen och får världens adrenalinkick och ibland blir det lite för mycket.. Man ska inte vara nära när jag är så för då kan jag ryta till riktigt ordentligt. Skojar inte, har vält ner glas förut, slagit till datorn rätt så hårt och om nån säger något till mig så ryter jag hah xD Fick t.om en panikattack när jag spela Tomb Raider en gång så hela kroppen skaka på mig och jag började grina.. e.e


Jag menar, se vad sexigt spel!!!

Detta med open world är så extremt gött <3 I FEEL SO FREE!

Om jag ska välja mellan Mirror's edge 1 eller 2 så väljer jag båda, jag menar det är som att välja mellan sina egna barn! Den första är ju en klassiker såklart men 2:an har sin lilla charm den också. 1an och 2an går ihop för mig som ett enda stort spel typ så jag kan absolut inte välja.


Nej! men nu ska jag spela en stund till ╮( ̄ω ̄)╭

Såååååååå


Vi hörs!

Likes

Comments