Lite chill så där

Tjenare!

Nu var det ett tag sen jag skrev här :)

Det har hänt så himla mycket på sistone så jag vet inte direkt vart jag ska börja haha xD Har skrivit en massa opublicerade inlägg förut men har bara slutat skriva halvvägs...

Nu har jag äntligen fyllt 18 ju! Vilket är rätt så najsigt :D Har fan t.om hunnit skaffa 5 tatueringar sen jag skrev sist..

Sidenote: denna boken är fan mitt allt just nu hah, rekommenderar starkt!

Det är de 2 som jag orkar visa just nu x) men om man kollar lite på min högerarm så ser man min half-sleeve som jag gjorde först av alla tatueringarna jag har just nu.

Att tatuera händerna är något jag velat göra aslänge och nu har jag äntligen fått göra det! Den på sidan av handen (XVIII tatueringen) var faktiskt rätt så spontan. Hade egentligen andra planer men tatueraren jag gick till ville inte göra den tatueringen för att han visste att det finns risk för att den skulle bli ful efter något år (tänkte ha en grej på utsidan av handen först). Men än så länge tror jag fan att XVIII tatueringen är min absoluta favorit än så länge. Om någon undrar vad den betyder så står den för mitt turnummer som är nummer 18. Den står också för mitt absoluta favorit tarotkort "la luna/the moon" och en ytterligare mening bakom den är att jag är född den 18e :)

.

.

.

.

.

ヽ(〃・ω・)ノ

Denna bilden tog jag i morse och jag redigerade den medans jag borsta tänderna x) Älskar att använda olika lager för att få lite "udda" bilder.

Denna tog jag bara för någon dag sen när jag var ute och gick på Orrholmen. Detta är nog ett av mina favvoställen och det har det varit i många år nu. Bänken sitter så perfekt och på kvällen så kan man se stjärnorna rätt så bra eftersom att det inte finns några lampor <3. Märks att hösten är på väg nu <3 Snart kan jag se mitt stjärntecken på himmeln wohoo!


På sistone så har jag lyssnat på rätt så mycket instrumental musik. Och igår så hittade jag en låt som påminner mig lite om ett onlinespel jag brukade spela när jag var yngre (final phantasy star universe tror jag det hette)...


Det är även gött att lyssna på sån där chill beat musik eller vad man ska kalla det för x) Brukar lyssna på detta när jag sminkar mig på morgonen:
Det var allt jag hade att säga för den här gången,

Vi hörs! ( ̄(エ) ̄)ノ

Likes

Comments