Ett nytt kapitel.

Tjenare!

Det var ett tag sen, typ ett halvår sen jag skrev något här :S Jag vet inte hur mycket jag kommer att hålla den här bloggen uppdaterad, mest för att jag inte ser någon som helst anledning till att skriva här. Jag menar, bloggar är inte så himla poppis längre som de va 2009. Idag är det mera Instagram, facebook och youtube som gäller. Så vem vet, det här kanske blir mitt sista inlägg här.

Det har hänt mycket på sistone och det är mycket som ska hända :)

Jag har ändrats själv en hel del, så mycket att när jag läser alla gamla inlägg här så känner jag inte igen människan som skrivit allt. Usch, tyckte inte om den människan. Jag var så negativ och arg hela tiden, vilket ändå är förståeligt... Det var mycket som hade hänt i mitt liv och jag visste inte riktigt vem jag var. Både utseendemässigt och hur jag var som människa. Jag är så glad nu på sistone, och det är genuint också.

Jag måste ändå tacka mig själv för att jag började med yoga. Tror det har varit en sak som verkligen förändrat mig rätt så mycket. Det är nog tack vare att jag tagit en stund varje dag till att slappna av och lyssna på mig själv och min egen kropp för en gångs skull. Ni som läst min blogg förut kanske kommer ihåg mitt inlägg om "overthinking", och det händer inte alls längre.

Jag har även slutat med eyeliner och tagit ut alla mina piercingar, vilket varit en rätt så stor grej för mig. Har bara en piercing kvar vilket är min industrial, men den kanske också försvinner snart. Who knows. Möjligtvis så försvinner den på tisdag eller när jag kommer hem efter balen imorgon. Jag är bara så trött på piercingar. Visst, det är vackert och "coolt" med piercingar och jag ångrar inte en enda piercing alls. Men jag känner att jag värderar hellre komfort över stil. För jag menar, prova att sätta i en massa fejkpiercingar i öronen och gå och lägg dig och försök sova. Det är inte så himla bekvämt. Det var ett tag sen jag tog ur allt nu, 2-3 månader kanske? Och jag har sovit som en jävla stock. Vaknar med dregel över hela ansiktet för att jag äntligen kan sova bekvämt.

En ytterligare sak som har hänt, är att jag är blond igen. Det tog bokstavligen ett halvår att få bort den svarta färgen, och det sitter fortfarande lite kvar. Har tänkt att jag ska iväg och fixa håret sista gången efter studenten så jag får bort det där allra sista :)

Imorgon har jag bal, och på torsdag tar jag studenten. Hahahah va? vad hände med tiden? xD Och om lite mindre än ett år så sticker jag till Japan? Dafuuuuuuuuuuqqqqq.

Kommer å sakna denna människa en hel del å :(

Och alla dessa :(


Det var allt jag hade att säga för den här gången.


Vi hörs! (eller? :O)

Likes

Comments