Äventyr + japanska

Tjo!

Nu har jag klarat av mirror's edge... eller ja inte idag, snarare i torsdags :'( Fyfan vad jag tyckt synd om mina grannar när jag skrek något i stil med "DÖ ERA JÄVLA KUKFITTOR! FAN FAN FAN FAN DÖÖÖÖÖÖ" när jag slogs mot två skitjobbiga snubbar mot slutet xD Men som tur är så har jag fortfarande kvar "sidequests" eller vad man ska kalla dem för, men jag är klar med själva main story.

Shimmering Heights är mitt favvoställe att springa runt på, IT'S SO BEAUTIFUL!

Ni som spelat Catalyst och även spelat första spelet, visst blev man lite förvirrad med main story? Trodde lixom att det skulle ha en koppling till första spelet men det hade det ju inte alls o.O Det var ett bra spel oavsett men ändå, blev lite förvirrad x)

.

.

.

.

.

.

.

(〃・ω・)ノ

Förra helgen så var jag på ett litet äventyr till stuvbutiken med morsan och min bror och kollade efter saker till köket (morsan har fixat som tusan i köket). Och efter det så åkte vi till en blombutik och letade efter orkidéer. Och såklart så springer jag runt som en galning och luktar på alla blommor som existerar xD Känner mig som hemma i blomsterbutiker :')

Längtar tills jag flyttar hemifrån så att jag kan göra en egen djungel inomhus och ha en egen trädgård... Skulle vara rena drömmen <3

Apropå vart jag vill bo och så, så har jag tänkt mig att flytta till Japan och bo där någon dag. Vet att jag snackat om LA förut men det känns inte så rätt längre. Jag har en känsla av att jag inte skulle kunna få den frid/peace of mind som jag vill ha. Det som gör att jag tvekar med LA är det hektiska med det stället och så kan jag inte cykla... ni som inte känner mig så bra vet kanske inte att jag i stort sett cyklar varenda dag och jag åker i stort sett aldrig bil eller buss för den delen. Att cykla är en ganska stor del av mitt liv och jag tror nog att jag inte skulle kunna släppa taget om det direkt... Sen så vill jag inte köra bil heller, har gjort det en gång när jag var i Torsby hos Marie men jag har inte planerat att sätta mig bakom en ratt igen direkt. Känner mig inte så ungdomlig när jag säger det eftersom att alla runt omkring mig har fan körkort nu xD

Jag har aldrig direkt strävat efter att ha mycket pengar, vill bara ha ett liv där jag är lycklig så mycket som det bara går. Jag vill ha ett fast boende någonstans men jag vill inte stanna där hela tiden heller, jag vill resa och uppleva saker tillsammans med någon och jag vill inte ha ett jobb jag hatar utan jag vill älska mitt jobb. Och jag vill vara runtomkring folk som är positiva (iaf mestadels).

Rena drömboendet skulle vara detta för mig:

Att bo i ett sånt område med en sån trädgård, inte för långt ifrån stan men inte för nära heller.

Och för att kunna uppnå detta så kämpar jag hårt. Jag tränar 1,5 timme per dag med japanska men jag SKA klämma in mer så snart som möjligt.

Tror inte att jag visat dem här böckerna här förut, men jag köpte dem i Stockholm på akademibokhandeln när jag var där. Genki heter dem, både workbook och textbook. Rätt så dyra böcker, ca 1000kr för båda tillsammans. Men, ska man ha kvalité och ska ta saker på allvar så får man lägga ut lite extra pengar ibland. Har även snart tänkt att köpa en bok som heter Remembering The Kanji för att jag måste lära mig en hel del kanji, ca 2000 stycken tecken eller mer... så wish me luck! Kanji är lite småläskigt, men det måste göras! Den boken som jag ska köpa har ett liknande system att lära en kanji på som jag lärde mig hiragana och katakana på. Har ett inlägg om den appen jag använde för det här.


Det var allt jag hade att säga för idag, sååå

Vi hörs! :)

Här får ni en låt jag lyssnat på en hel del:

Det svänger! (~ ̄▽ ̄)~

Likes

Comments