Har haft extrem ångest idag och vet inte varför. Sådana dagar är fruktansvärt jobbiga eftersom att det är svårt att förebygga ångesten utan faktorer, den bara finns där inombords. Fick ta två ångesttabletter och fick också mammas godkännande till att öppna lite julklappar. Nu känns det mycket bättre och har njutit av eftermiddagen/kvällen till max. Blir eventuellt en liten spa-dag ikväll med te och en dusch.

Likes

Comments

Just nu saknar jag Stockholm mest av allt. Verkligen min favoritstad i Sverige. Saknar framförallt att vara där med Nadja aka min bästavän och dricka vin tills vi blir lite för berusade, dansa på klubbar okontrollerade och träffa öppensinnade människor. (Mittersta bilden är tagen ifrån Weeknd).

Likes

Comments

Som rubriken säger, hej!! Var ju ett väldigt tag sedan jag bloggade och minns knappt hur man gör. Känner ju mig som en oteknisk medelålders pappa eller en farmor som frågar barnbarnen hur man startar en surfplatta, men jag hoppas att jag kommer in i det snart. Känns som att jag går emot allt jag tyckt/tänkt, då jag tidigare skitsnackat oerhört mycket om bloggar med mina väninnor - speciellt dem på Nouw. Har under senaste tiden läst bloggar här som jag blivit inspirerad av dvs mer "personliga bloggar" som inte bara skriver om mode - eller har exakt likadan stil som alla andra bloggare, utan mer bloggar som skriver om tankar och personliga erfarenheter vilket behövs i vårt samhälle! Har dock på senaste tiden mer förståelse för de som skriver om ytliga saker då det kan vara en skön flykt ifrån verkligheten och kanske t.o.m kunna förtränga sina problem en stund. Med andra ord, I support that!! Med denna blogg vill jag främst skriva av mig om problem/tankar, men eftersom att skönhet & smink också är två stora hobbys till mig kommer det också förekomma på bloggen. Tråkigt första inlägg kan jag tycka, men behövligt. Hoppas att ni har en lika skön kväll som jag kära icke-läsare/läsare. Kram.

Likes

Comments