Om jag kommer på hur denna sidan fungerar efter alla ändringar sedan jag var inne sist så börjar jag blogga med en dagens blogg .... inget speciellt till att börja med, utan bara lite om min vardag... startar nog i morgon och kommer att antingen skriva på fm om gårdagen, alt på kvällen om dagen, det beror på hur det är hemma och när jag hinner att sitta i lugn och ro... nu skall jag iaf vila lite innan det är dags att ta tag i livet igen... är ganska gnällig av mig så räkna med en gnäll och irritations blogg =)

Puss i ljumsken!! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På att ta upp detta med att skriva igen, finns en del man har i huvudet. Just nu funderar jag mycket på livet i största allmänhet, händer ganska mycket runt mig och självklart finns oron alltid där.

För övrigt så är det fullt hus just nu, alla mår bra och skolan fungerar bra för alla, även R verkar trivas bra på jobbet. Känns att man är mycket ensam, antingen helt själv eller med barnen, men det blir bättre =)

Har nu oxå fått upp en mycket bättre kontakt med min vän än vi haft på länge och det är skönt, har verkligen saknat det. Nu skall jag bara få gjort allt jag har i huvudet och planera in allt som jag vill, sedan kanske man kan börja ta tag i saker som man vill göra och inte bara måste..

Nu blir det iaf sängen för mig, storstädning i morgon med en massa tvätt av såväl kläder som en massa fönster =) Natt natt <3

Musiken finns i hela min familj och runt mig, ofta hinner jag inte sitta och leta efter det jag vill ha men när jag väl gör det så kommer jag att lägga in en del även här. Många gånger så kan det handla om min egen sinnes stämmning men det kan oxå vara något som jag bara känner för att höra eller fastnar för just för stunden. Kanske man kan få ihop en bra lista en dag =)

<3 <3


Likes

Comments

Ännu en  varm sommardag, killarna är ute och grejjar bil, själv tvättar jag och skall städa en del, männen i huset jobbar, tjejerna är ute och leker och pojkarna spelar wii...

Har så mycket i huvudet just nu så jag vet inte vart jag skall börja, men att bena ut allt måste jag så det är bara att ta en sak i taget...

Saknar sällskap alltför ofta, men när det väl är folk här så orkar jag inte heller... antar att jag är inne i min härliga fas igen... Jag saknar en person mer än allt annat, men det blir nog bra,det med.. tyvärr har andra försvunnit för mig och då får det vara så, jag orkar inte vara den som ber, frågar och försöker hela tiden... Dags för en ny era??

 

ja ja nog om gnäll, har haft två fulla veckor nu, dom nya barnen trivs i skolan och allt verkar ännu funka bra.iaf.

Nu skall jag börja min underbara dag, hoppas ni alla får en bra dag <3

 

 


Likes

Comments

Precis som min rubrik säger så har jag gett upp, allt,... känns helt tomt och meningslöst. De/den jag trodde mig ha nära är helt borta och andra använder mig som en länk för att komma åt andra människor.. Så från denna stund så skiter jag i er alla. Jag skall klara mig och det jag vill själv, jag kan! Jag vet att jag kan! 

Ingen ide att ni kommer med frågor, finns inga svar på dom iaf. Jag har försökt på många sätt men märker själv när jag inte duger eller räcker till, så kom inte till mig och be om hjälp mera, det finns andra som kan lika bra eller bättre.

Nu skall jag städa, vilket stått på mitt schema länge, idag skall det röjjas, sedan blir det nog en stilla kväll med skilda världar, har väntat på det länge nu så nu är det nog dags..

 

Ha en underbar och solig dag, det skall jag =) <3
Likes

Comments

Hittade precis mitt lösenord för bloggen, så nu kanske man kan ta tag i detta igen, vet att jag har massor att få ur mig så jaa det känns som om det är rätt läge. Dock inte ikväll då jag skall upp tidigt i morgon, men nu har jag ju som sagt kommit på mitt lösen så från i morgon kör vi på ett tag igen.

Tack för hjälpen <3

Natt natt

Likes

Comments

Kanske skulle ta upp detta med att blogga igen.... har inte riktigt orken eller viljan till det ännu men kanske så kan man börja sakta och på så sätt komm igång igen.

Saknar min vän väldigt mycket, innan kunde vi prata om allt. men nu mera så pratar vi inget alls... jätte tråkigt tycker jag...

Min ena lilla dotter har fått jobb och arbetar numera timmar i en liten butik, vilket jag tycker passar henne jätte bra. Hoppas nu att hon trivs lika bra och att detta ger något. Själv har jag fått passa mitt barnbarn några timmar igår och nu idag, kvalitetstid kallas det visst =)

Kanske skulle börja med en riktig storstädning... men finns lusten och orken? Vi får se...

 

Ha en underbar dag alla fina. <3

Likes

Comments

 

 

 

 

 

1. Vad heter du?  Pia
2. Vem fick du dessa frågor av? Från Jejje :-)
3. Hur gammal är du? Fyller 45 i April
4. Är du romantisk? Ja. :-)
5. Hur lång är du? 165cm.
6. Vilken ögonfärg har du? Ljusbruna
7. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
8. Vilka städer har du bott i? Alldeles för många.....
9. Tycker du om kaffe? Nej
10. Tycker du om att mysa/kela? Ja det är väl klart!
11. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, Finska och lite danska, förstår även tyska
12. Har du någonsin åkt ambulans? nej
13. Vad har du för ringsignal? ingen speciell just nu
14. Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? Originalet.
15. Kan du byta olja på bilen?  Ja
16. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Ja!
17. Vad är det bästa som hänt dig?  När mina fina barn kom till världen.
18. Vad är det värsta som hänt dig? När farmor gick bort och sedan när mina stora barns pappa gick bort för ett år sedan (
19. Har du varit med i tidningen? Ja.
20. Har du någon piercing? Nej, bara hål i öronen.
21. Civilstånd? Gift
22. Hur bor du?Svårt att förklara, men i ett 3 våningshus med trädgård och garage, fast ändå i lägenhet.
23. Vilket är ditt drömjobb? Att ha ett eget företag med diverse olika ideer
24. Vad har du haft för husdjur? Hundar, Kaniner, ödla, katt, fågel,orm,  råtta och mus.
25. Vad arbetar du med idag? Sjuk pensionär.
26. Kan du åka slalom? Hahaha har aldrig stått på ett par skidor.
27. Vad har du för utbildning? Grundskolan och ekonomi för egna företagare och en del olika juridiska utbildningar
28. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Ingen
29. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Magen.
30. Vem vill du ska svara på dessa frågor? Camilla,Johanna, carl, locolife crew
 

Likes

Comments

 

 

 

Tyckte dom var så grymma, hoppas man får höra skivan snart =)


Likes

Comments

 

 

 

Får man verkligen lov till att ha så tråkigt?? Det är som om tiden står stilla, samma sak dag in och dag ut.....

Önskar att man hade en sysselsättning iaf ibland som var fast spikad på en viss dag en viss tid oavsett år dag eller väder....

 

 

 

Usch och fy säger jag bara.... har ingen lust att tvätta, städa och utföra alla vanliga hushålls uppgifter jag vill GÖRA något annat.... hade till och med hellre suttit och spelat kort!

 

men det är väl bara att börja städa eller lägga sig med täcket över huvudet och lyssna på musik alt titta på film, vilket inte heller roar mig just nu.....

Puss

Likes

Comments

att jag kunde lagt upp några låtar från kvällens mello. men verkar inte som att jag kan hitta dom...

Hittade dock en trailer på filmen som jag väntar på =)

 

Natt natt på er.

Puss 

 

 

 


Likes

Comments