Psst, för er som saknar mina inlägg har jag nu blivit aktiv på Instagram! @enzasworkoutplace ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett glas om dagen är bra för... hyn :)

Varmt vatten med pressad citron!
Psst, för er som saknar mina inlägg har jag nu blivit aktiv på Instagram! @enzasworkoutplace ;)

Likes

Comments

Efter 7 månader utan träning, dålig mat, inget bloggande, husrenovering och massa godis har jag nu slagit näven i bordet! Nu är det dax igen! Dax för massa nyttig mat, massa svettiga träningpass... må bra helt enkelt!

I morgon ställer jag mig på vågen!

 

Likes

Comments

Ville bara flika in med något annat än mat och träning...

Någon av dessa mössor med pälsboll kommer definitivt sitta på mitt huvud i vinter! Att mössa med pälsboll är väldigt hett har väl ingen missat? Perfekt för kalla vinterdagar eller när jag bara vill dölja mitt morgonruffs. Byt ut en bad hair day till en mössa med pälsboll!

Vill du oxå ha en mössa med pälsboll? Mössorna hittar du hos MANKY.SE


Likes

Comments

...NEJ TACK! Om någon har tänkt tanken bantningspiller någon gång hoppas jag verkligen att ni tänkte om lite där, för alla smartis vet att rätt kost och träning är den absolut rätta medicinen för snygg och välmående kropp! Svårare än så är det inte! :) Bara lite kloka ord så här på morgonkvisten när jag tänkte svälja mina beta-solar piller och D-vitaminer :)


Likes

Comments

HAJ vänner! Visste ni att jag älskar fisk och att jag förut drev en blogg om just fisk?! Blev bara sååå sugen på världens godaste laxburgare. I morgon måste jag köpa hem massor med lax och göra massor av burgare. Bra att frysa in och ta fram när man ha bråttom, och hörni, nyttigt är det oxå. Gå till FISK BY PETRA för att ta del av det smarriga receptet.

Kiss hug Piadina

Likes

Comments

HEY! Smakade precis proteinet från fitnessguru med choklad och hasselnötter. Jag älskar choklad i alla dess former men just den här smaken uppnådde inte mina förväntningar. Men men... den duger som mellis och förhoppningsvis blir det goda proteinbars av den. Se ya!

Likes

Comments