Hej på er! Det var ett bra tag sedan jag skrev här, har bara inte haft den tiden och lusten till att skriva. Igår gick jag in på bloggen och kollade lite och det fick mig att vilja igen så det är ju bra! Tänkte börja med bilder från dansen nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer fyra stycken bilder som jag har tagit i förra veckan, bara för att jag älskar att fota rapsfällt och solnedgångar. Det är ju bara sååå fint och nu börjar man ju även få lite vår/sommar känsla!

Ska försöka uppdatera lite oftare och även försöka få Amanda till att bli lite mer aktiv här :) //Lisa 

Likes

Comments

Sorry för extremt dålig uppdatering! Men nu ska vi eller iallafall jag försöka att bli lite bättre på att uppdatera. Jag hade en lite photoshoot med mig själv innan idag så nedanför kommer några bilder. Och I know har förändrats jättemycket ses sist!

/Lisa

Likes

Comments

​I helgen var vi i Stockholm, vi skulle gå på The Fooo Conspiracy's book release. Här kommer några bilder från dit resan, book releasen och på vad jag (Lisa) handlade på Victoria Secret när vi var där :)

Likes

Comments

Lisas bilder är dom två första och Amandas bilder är dom två sista

Likes

Comments

Hej! Idag var vi egentligen lediga eftersom att vi gick längre än vanligt igår när vi testade på graffiti, men duktiga som vi är drog vi till skolan idag iallafall. Vi har missat många fotolektioner och vi kände att vi ville vara med ändå. Så idag fick vi ta bilder och sätta ihop så att såg ut som att vi tagit det i ett photo booth (kom inte på de svenska ordet), det var riktigt kul faktiskt :)
Likes

Comments

Idag så har vi fått testa på graffiti och det har varit superkul!

Vissa bilder är tagna av våran lärare Jens :)

Likes

Comments

Kände för att fota en parfym som jag köpte på zara idag så här kommer några bilder :)


  • 285 Readers

Likes

Comments

Hejsan! Jag heter Lisa och jag är 16 år och jag går estet-media första året på gymnasiet vilket jag tycker är superkul! På fritiden gillar jag att vara med kompisar och ett väldigt stort intresse är att fota. Det finns inte så mycket mer att berätta om mig haha men ni får helt enkelt lära känna mig mer här på bloggen senare :)


Likes

Comments

Hej på er! Jag heter Amanda och är 15 snart 16 år, jag går alltså mitt första år på gymnasiet och jag går etet-media vilket jag älskar (!) det är då att man får lära sig fototeknik & photoshop. Det är verkligen superkul! På fritiden gillar jag att hänga med kompisar, fota och dansa (mitt största intresse). Jag vet faktiskt inte riktigt vad med jag kan berätta mer, haha ni får helt enkelt lära känna mig mer här på bloggen :) 


Likes

Comments