Klockan är nu halv 1 på natten och jag kan inte sova.. 😅 jag har tydligen alldeles för mycket att tänka på, så jag får gå från kampenhof imorgon och köpa en redbull innan skolan!! 💪

Iaf, idag har jag typ inte gjort någonting överhuvudtaget... Jo jag har lagt ner sängkläder i en låda och typ kollat på TW hela dagen! ☺️ fast det är ju ganska chill så jag ska väl inte klaga!!
Så imorgon ska jag till skolan vilket betyder att jag ska upp klockan 05.30 och göra mig klar för bussen som går 06.47 så att jag är i Uddevalla 08.15! 😅 Ganska sega dagar faktiskt... Men imorgon slipper jag åka buss hem eftersom att jag ska dansa efter skolan med Erika, och mamma ska på föräldramöte på skolan så jag kan åka med henne hem!! 🙏

Jag får nog försöka sova nu.. Men här är några bilder jag tog förut!!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera senaste veckan, vet inte varför, har inte riktigt haft lust att varken fota eller blogga överhuvudtaget!! :)

Iaf, Jenny sov här igår till idag, hur kul som helst även fast jag är jätte trött nu efteråt!! 😂Och det snöade... SNÖADE?! 😭


Den sista bilden är sidorna i en utav Stellas böcker... :)

Likes

Comments

Tog en liten blogg paus för jag blev sjuk och orkade i princip inte ta kort eller skriva, men nu ska jag börja igen!! :)
Så alla hjärtans dag var igår, så vi var ute och åt på Harrys med hela familjen och Sara! Hur mysigt som helst, och det var nog något utav det godaste jag har ätit faktiskt!! Först är vi förrätt vilket var toast Skagen med sallad, sedan åt vi hereford biff med tunna pommesfrites och bernaisesås, och till efterrätt fick vi marängsvish! (stavning)


Jag fick ingen bild på maten, men här är efterrätten iallafall!! :)

Likes

Comments

Inte skrivit idag för jag hamnade på sjukhus efter skolan en sväng!! x) vi hade "kulturdag" i skolan så det var 6 st olika maträtter som vi skulle smaka på, och när jag åt den italienska så domnade min tunga bort och jag fick svårare att andas!! Lite halv kul sådär! :)
Men min grupp hade fått landet USA så vi gjorde hamburgare med pommes frites och sallad! Otroligt stressig dag när bara halva gruppen var där, men det blev väldigt gott till slut!!

Jag blev skickad från Uddevalla till NÄL i Trollhättan och fick olika mediciner intravenöst!

Jag mår betydligt bättre nu, men är fortfarande lite skakig!! :)
Likes

Comments

Inte gjort så mycket idag, så tog inte så många kort men här är 2 st iaf! :)
Färgad sockerkakaBubblor

Likes

Comments

Jag skulle verkligen behöva mer inspo på att ta bilder.. 😅

Alla bilder är tagna hemma och med min iPhone!! :)

Likes

Comments

Olika bilder som jag tog i skolan och hemma igår med ett litet objektiv som funkar till min iPhone 5s!!Mammas ringar


En sockerbit


Jennys öga


Spetsen på en stiftpenna


En vanlig tunn silver kedja


Ett hårstrå på ett vanligt rutat papper


Sidorna i min mattebok


Ett säkerhetsbälte i bussen

Likes

Comments