Hej, hoppas alla haft en bra midsommar även fast det ständigt regnar varje år. Här är några foton jag tog igår i det soliga sommarvädret.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett utav mina största intressen är att rita, sedan jag va liten har jag älskat det. Jag går som sagt nu på bildestet på Solbergagymnasiet i Arvika och börjar i 3:an efter sommarlovet. Här är några av mina senaste teckningar jag gjort!
Likes

Comments

Idag har jag varit ute och spenderat tiden med min kamera i det soliga vädret, här är lite nya sommarbilder från idag! :)
 
 
 
Ps. Gillar att ta närbilder av naturen! 

Likes

Comments

I onsdags hade jag fotolektion på skolan. Vi skulle ta foton med gyllene snittet och här är några bilder från då:
 
 

Likes

Comments

Hej, förut så fann jag en teckning som jag ritade förra året. Jag tycker faktiskt att jag förbättras en hel del...eller vad tycker ni? ^^
 

Likes

Comments

Hej, idag hade jag nationella prov i svenska...det gick väl sådär men aja vi får se hur det gick. Men iallafall som ni säkert ser så skriver inte jag så mycket på denna blogg, jag har inte helt enkelt tid med det nu när jag går på gymnasiet och har stora högar med läxor och prov som ska göras, men då och då så lägger jag ut några bilder. Men snart kommer sommarlovet! Jippie jag längtar så och jag hoppas verkligen att jag kan tjäna lite cash eftersom jag troligen ska sommarjobba i år :) Jag har sökt sommarjobb med att sälja jordgubbar också så sökte jag till ett danssommarjobb. Jag älskar att dansa, började på dansstudion i Arvika när jag var 6 år gammal, då dansade jag balett....men det var inte min grej när jag blev äldre, så då fortsatte jag med modern dans och så nu dansar jag showjazz. Det är jättekul! Varje vår så har vi show och visar korografierna för en ganska så stor publik. Att stå framför en publik när man dansar är absolut inte det samma som att göra en redovisning i skolan, det tycker iallafall jag. Man liksom får sprida glädje eller sorg med publiken genom en dans.
 
Ett annat intresse jag har är att rita och det har jag också gjort ända sen jag var liten. Faktiskt var jag 6 år när jag började med då på en målarskola som hette Pilen, men nu sitter jag mest hemma med det när jag inte har något skolarbete att göra. Det var lite om mig och mina intressen i livet nu. Ha det bra och så ses vi, Kram Moa <3
 
 
 

Likes

Comments

Jag var ute och fotograferade lite i det fina vädret:)
 
 

Likes

Comments

Idag har jag bara varit hemma och vilat upp mig. Men imorse så började jag med att göra klart min bildläxa, som var att man skulle rita ett hörn i ett rum med tvåpunktsperspektiv. Ganska svårt men kul när man förstod hur man skulle göra :)

När jag börjar rita så brukar det bli så att jag inte kan sluta med det....så jag fortsatte med att rita en Converse sko :) Bilder finns nedanför :)

 

Likes

Comments