​Är nu hemma igen efter en "mini-semster-roadtrip" med mamma och pappa. Det har varit ett par riktigt mysiga dagar och vi har hunnit med både Öland, Göteborg, Malmö och Köpenhamn 

Likes

Comments

​Gick en sväng till farmor och farfar tidigare idag och fick med mig en massa bär  Älskar att blanda frukt och bär, supergott ju 

Likes

Comments
Andra dagen så besökte vi som ville Madame Tussuads. Har varit i städer som har detta men har aldrig varit inne på något Madame Tussuads innan så detta var lite häftigt faktiskt. Det var dock väldigt jobbigt när det var fullt med folk och fick stå i kö i flera minuter innan man kunde ta en bild på någon kändis. Men men, sånt får man tåla hahha. 

Det fanns sjukt mycket kändisar där. Allt från musik stjärnor, skådespelare och idrottare till vetenskapsmän osv. Är glad att jag valde att följa med :). 

Likes

Comments


Är nu hemma igen efter 3 fantastiska veckor på språkresa?
Det är väldigt skönt att vara hemma om jag ska vara ärlig men såklart så kommer man att sakna allt och alla ?

De 3 sista dagarna tillbringades i London och schemat var fullt hela tiden. Hann med både Madam Tuassauds, musikal, shopping och lite mera shopping hahha :). 
Vi både på ett litet hostel och vi var 9 st i varje rum. Rummen var väldigt smala men högt i tak och det fanns 3 stycken 3-vånings sängar. Det fanns heller inget badrum på rummen, men det fungerade ändå bra då man inte va så mycket på hostelet utan ute i själva staden :) 

Bilder ifrån madam Tuassauds kommer i ett annat inlägg :) 

Likes

Comments

Idag började dagen med skola igen. Hade dock inte lektioner som vanligt utan vi gjorde ett sluttest och sedan resten av tiden kollade vi på film. 
I mon är det redan sista dagen i skolan och då tror jag inte heller att det blir några "vanliga" lektioner. 

Efter skolan så åkte vi till Bournemouth Ocenarium, som ligger precis vid piren. Det var inte så jättemycket men det var ändå coolt att se:) Vi fick även se när hajarna blev matade och det var ju lite häftigt :). Nu är vi hemma och alla har börjat packa lite smått, nu är det bara 2 nätter kvar här i Bournemouth och sen åker vi till London ??

Ikväll är det "sts world championship" och jag är med i team Kina?

Likes

Comments