godmorgon alla godingar! Nu är de snart dags för mig att bege mig till jobbet efter en dags ledighet. Ganska skönt å va ledig lite då och då! Imorgon är de löning.. yeahmaan! vi hörs nog sen när jag slutat:) ha de fint!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjolliloo!

Nu är jag hemma efter jobbet och det har gått ganska bra idag, hade hela våning 1 för mig själv i två timmar cirkus och sedan kom annan personal och hjälpte till! För dig som inte vet så jobbar jag på ett hotell som lokalvårdare och har gjort det nu i två månader, inne på min tredje och trivs ganska bra! Det är lite tjatigt ibland bara men det funkar, chefen tycker om mig och mitt arbete iaf så de är ju positivt!

 

Den 4 oktober, en torsdag, så tränade jag volleyboll och skulle göra min första passarträning vilket inte gick så bra för när jag fick en pass från mottaget som kom lite väl nära nät som jag vill rädda så ja hoppade upp och fick över bollen på vår sida igen men visste inte hur mina fötter landade så högerfoten vek sig under mig i landningen och jag föll till marken.. I denna händelsen knäckte det till som tusan i fotleden och jag låg och skrek som fan för ajg har aldrig varit med om något såhär innan.. Tränarna sa till mig att "du måste gå dagen efter" och detta är för att foten inte skall slappa till sig i och med att foten alltid annars är i rörelse.. men min vrickning var för rejäl så jag kunde bara stödja på den dagen efter men inte gå. Men nu kan jag gå ganska normalt och hoppa lite lätt + jogga lite smått. Jag har pratat med andra volleybollspelare som varit med om samma sak, för dem har de tagit cirka 6 veckor att komma tillbaka men för mig har det tagit 1-2 veckor. Jag kände att jag behövde få den uppkollad så jag gick till vårdcentralen där jag bor och hon klämde och kände men hon tyckte att ajg skulle åka till sjukhuset för röntgen så jag fick en remiss dit och fick röntgat foten då och de var bara en rejäl vrickning sade de så nu är det på med ankelstöd och rehab!

 Likes

Comments

Jahopp, då har ja kommit tillbaka till Nattstad för blogg.se va inte de roligaste stället inte för att jag bloggar så värst mycket nu för tiden men aja!

 

Tänkte bara hinna med ett snabbt inlägg innan ja ska sova för jobb imorgon!

 Godnatt!

Likes

Comments

Jaahopp..!
Jag har lite saker att erkänna osv..!

Jag har gjort ett stort misstag tror jag.. För några år sedan började jag snacka med en hur snäll kille som helst, eller han kontaktade mig.. vi träffades och pratade, men sen hände något som jag inte vill gå in på men JAG gjorde misstaget och kontakten bröts.. Nej vi va aldrig tillsammans men de kunde blivit så om inte jag hade fuckat upp det hela..! Nu tog jag modet och va den första som kontaktade honom vilket ajg är glad över, vi har snackat, dock inte om vad som hände för några år sedan utan helst allmänt, vi har träffats fast bara med umgänge omkring så det har inte blivit mkt prat alls.. De vibbarna han gav mig första gången vi snackade då för några år sedan va att han fick känslor för mig, lite föör fort kanske medans jag inte fick det alls.. men NU känns det helt annorlund, JAG har förändrats, tagit tag i livet, vet vad jag vill, ändrat attityd på livet och mina medmänniskor, men jag vet inte om det märks eftesom det som hände va såpass jobbigt att han tog bort mig från sitt liv. Men jag känner ändå att iom att han accepterade min förfrågning osv så känns det ändå att det går att jobba på men jag vågar inte ta det steget och göra honom besviken.. Vad jag har fattat det som är att han snackar med några stycken brudar vilket känns liiite sådär då va! Men hehe jag inte klandra honom iom att vi inte snackat på ett bra tag och det vi snackar om nu är bara allmänt så vi har inget på G men jag vill det...! USCH what todo liksom?!

Känns som om ja står i en vägkorsning med alternativen, skit i honom han snackar med andra, satsa och se vart det leder eller bara säga ALLT som finns att säga..!

Jag är inte kär i honom, jag tycker bara att jag har varit så dum och vill att han ska förstå att jag har ändrats..!
Tips kanske!

P.S. Jag har inte varit otrogen.. Skulle jag ALDRIG vara! D.S.

 Likes

Comments

Skriver av mig lite bara! ;)

 

Okej...!

 

Nu är det så att något jag bara ogillar... är när människor är sånna attentionhoes.. att de HELA JÄVLA tiden ska få uppmärksamhet genom att skriva eller snacka om att de har de så himla dåligt!! :O men herregud.. om de nu är så jävla dåligt, GÖR NÅGOT ÅT DE DÅ!! Det finns alltid något att göra men ibland känns det inte som om det man gjort har haft någon effekt men förhelvete ta dig i kragen å sluta klaga..

I väldigt många lägen så är det så att människor runt omkring dig tar skada, mkt mer än vad du tror.. alla dessa deprimerande snacken som denna/dessa vännerna tar sin tid till å lyssna på kan trycka ner denne/dessa med.. men du fattar inte de eftersom du är så SJUKT JÄVLA egoistisk för att uppfatta de.. Väldigt synd tycker jag..

 

Och ibland kan det även vara så att du inte har de så himla dåligt utan du bara säger det eller visar det gör just det här med uppmärksamhet "klär" dig.. men förhelvete.. -.-' blir så trött på dessa männsikorna..!

 

 

Puss&Qram <3

Likes

Comments

Tjenna!

 

Det kommer komma fler under dagen så stay put ;)

  

Puss&Qram <3

Likes

Comments

Jag har denna veckan sen tisdags varit hemma och varit bläsjuk.. -.-' så vad ska man göra då? jo man sätter sig och utforskar photoshop lite närmare och hittar på massa nya headers :P så här kommer några stycken, MEN det kan komma fler så kommentera och tyck till men se även andra som jag kommer lägga upp imon ;) Vissa är mindre bra och vissa är faktiskt bra :P

 

Om de är så att just du vill ha en header som är gjord av mig är det bara att höra av dig ;)

 

 

Puss&Qram <3

Likes

Comments

Tjenna, tjenna, tjenna!

 

Nu har ju inte jag bloggat på ett tag men aja.. det blir som de blir :)

 

Jag kan väl säga att vissa känslor börjar blomma ut meeeeen.. de är lite sisådär konstiga känslor för hehe om ja ska ha känslor för någon är de ju rätt bra om den andra visar det med å ibland gör han de medn ibland inte :S

Hur fan tyder man sånt liksom osv.. ?!

Vill han bara vara kompis men det är kul att "prova" mig för att se om JAG ger signaler eller hur fan funkar de.. jävla piss va svårt sånt är nu förtiden...! När man va mindre kunde man gå fram till killen å fråga CHANS å då va de |JA - NEJ - KANSKE| inget annat.. enkelt snabbt och man slipper den skiten med att spela svårflörtad å allt som man "ska" göra... blir så trött...!

 

Får la se vad som händer, jag blir glad oavsätt, vän eller mer! :)

 

 

Puss&Qram <3

 

 

Likes

Comments

Heej alla pigga å goa människor :P

Idag så åkte vi till Varberg för att kolla på teatern Pinocchio och sen få lite insperation och kunskaper om scenografi som vi kommer ha mkt nytta av när ci ska göra våran årliga vintershow :) så här kommer lite bilder sen idag :)

  

 

Puss&Qram <3

Likes

Comments