New product

Hej på er... I lördags så var jag o mamma in till stan och jag hade ingen lypsyl med mig o läpparna började. svida så behövde en ganska så fort, så var runt till några butiker för att leta efter just den som jag har användt ett tag men det fanns ingenstans alls.

Åh jag behövde verkligen en just då, sista butiken som jag var in på som var harmoniq de hade inte den jag sökte efter heller me blev rekomenderas 2 andra produkter istället.

Den ena som är från Maria Åkerbergs kollection eller vad man ska säga, har haft haft chansen att testa den nu i några dagar och jag är ganska imponerad faktiskt av den produkten som även verkar funka på mina läppar än så länge i alla fall vilket jag tackar för.

Åh munsåret som jag hade i lördags är nu borta nog för att det bara var ett litet ett men ändå tillräckligt för att det ska kännas. Så jag är nöjd med den och den är för alla hudtyper och man behöver heller inte applicera så mycket av den heller då den är ganska dryg som gör att den räcker ganska länge.

Skulle jag rekommendera någon bra produkt för torra o svidande läppar så skulle jag rekomendera denna i alla fall, den andra som köpte samtidigt som denna har jag inte testat än. Men ska göra det sen när den här börjar ta slut.

Gillar

Kommentarer