God morgon

God morgon alla glada.... Då var det måndag igen, såg att mitt inlägg i lördags tappade lite text då hela tydligen inte blev publicerat tydligen. 

Ska se om jag ska försöka lösa det under dagen eller om jag får ta bort just det inlägget o kanske skriva om ett nytt. Jag kommer ihåg i den delen som inte följde med så skrev jag.

Att jag funderade på att boka hotell nu till helgen den 26-28 innan jag fyller år den 2 mars alltså imorgon om 1 vecka. Men hade inte riktigt bestämt mig om hur jag skulle göra.

Men nu visar det sig att det inte blir någonting med det i alla fall... så skrev jag ju även om att jag funderade på att köpa ny mobil men var inte riktigt säker på hur jag skulle göra där heller.

Men är ganska så säker på det nu o det kommer inte bli något med det heller, visst man är ju sugen på att köpa en ny men får strunta i det med då det inte kommer att bli av med det.

Så vad ska man hitta på istället då? Ja bra fråga jag har ingen aning, det blir väl att ligga o glo på Netflix som vilken annan helg som helst det kvittar väl.

Lite negativ nu men det är så det är och så är det löst i alla fall. Jag kanske hinner ändra mig om det med mobilen igen under dagen men får se, om jag ändrar mig så blir det en motorola igen då jag har varit rätt nöjd med de 2 senaste jag har haft.

Hur planerna ser ut under veckan? Det ser princip likadant ut som tidigare, jobba hela veckan lång så inget nytt där heller.

Gillar

Kommentarer