Ett till inlägg från datorn

Hej på er...Då har ännu en dag snart kommit till sitt slut, ännu en vecka har tagit sin början med nya möjligheter och äventyr för många. Jag har ingenting att skriva om även hur mycket jag än försöker att komma på en massa bra idéer till bloggen så blir det ändå inte bra.

Jag känner att jag gärna vill så mycket för att få ut så bra content som möjligt till er kära läsare, så att ni får någonting att läsa i alla fall, när jag startade denna bloggen så var väl tanken att jag skulle försöka lyckas med bloggen osv och kanske rent allmänt på sociala medier osv som så många andra.

Men det är svårt att ens kunna komma någonstans, jag har märkt det på min Instagram att en gång hade jag säkert att jag nästan hade 800 följare och det var ju inte illa men så började följarantalet sjunka vilket jag inte vet direkt varför det gjorde det, jag ska försöka jobba på det att få upp mitt följarantal på insta igen och även resterande av mina sociala medier.

Jag vet att vägen och redan dit kommer inte att bli direkt enkel och det kommer säkert att vara en hel del hinder efter vägen osv oxå men det gäller att bara kämpa tills man har nått sitt mål som man har satt sikte på och förhoppningsvis så tar jag mig dit en dag och det visar sig och hur mycket jobb som jag är villig att lägga ner på mina sociala medier osv särskilt bloggen.

Jag började blogga tidigare för några år sen har fastnat sååå många gånger och haft en hel del idé torka så har tagit bort dem igen men sen gjort en ny blogg igen som jag sedan har tagit bort igen, men denna blogg som jag har nu är faktiskt den som jag tror att jag har haft längst av alla bloggar som jag har haft sen jag började blogga helt från början vilket jag inte direkt minns när det egentligen var men säkert länge sen i alla fall.

Det gäller att verkligen försöka med det som man vill göra och har satt upp som mål att kunna göra i framtiden och jag hoppas att ni följer med mig på denna resa, jag hoppas även att jag kommer att blogga mer sen när jag kommer iordning i den nya lägenheten osv också.

Jag har lovat att ni ska få följa med på det äventyret sen när det blir dags som jag redan har nämnt tidigare och som jag ser fram emot det också, den dagen 2 augusti 2021 är nog kanske den dagen som ett av mina äventyr börjar på riktigt och på egen hand osv, men jag kan säga att jag ser fram emot den dagen då jag får nycklarna i handen till lägenheten och äntligen kan börja flytta in.

Detta kanske är något helt osammanhängande men jag kände nog innerst inne att jag behövde skriva av mig lite vilket hjälpte då det fick mig att tänka på annat för en stund i alla fall och nu så fort jag är klar med detta inlägg så ska jag nog lägga mig o sova då jag är ganska så trött och behöver sova det är en ny dag imorgon igen, så får se vad dagen har att erbjuda då.

Gillar

Kommentarer