Postad i: Livsstil, Vardag, Allmänt , Resande & Hotell

Jaha då har halva denna vecka gått och bara 2 arbetsdagar kvar på denna vecka sen blir det helg med bara 1 vecka kvar till London och som jag längtar så mycket.

Ska bara jobba 4 dagar nästa vecka sen åker vi på fredag den 2a mars det ska bli jätte spännande faktiskt att verkligen få åka till ett annat land så där.

Får se om jag har möjlighet att uppdatera er här på bloggen någonting under den helgen annat så får jag fixa ett tids inställt inlägg tills på fredag innan vi lämnar Sverige och sedan när vi kommer tillbaka igen.

Då jag inte vet hur det ser ut med min surf utomlands eller om hotellet har wifi men det går ju att kolla så att man kan uppdatera bloggen så att ni får ta en del av resan oxå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Vardag, Allmänt

Uttråkad.. Ja vad ska man hitta om nu då? Älskling ligger på soffan i vardagsrummet åh pillar på mobilen förvisso så e han ju förkyld så kan inte sitta nära honom för han vill inte att jag blir smittad.

Visst de e ju aldrig roligt att vara sjuk, jag håller mig lite på avstånd från honom med fast de e nog mest han som håller avstånd från mig för att inte smitta mig.

Jag saknar hans närhet åh alla hans kramar åh pussar nu när han är sjuk men det finns inte så mycket som jag kan göra åt saken än att vänta ut förkylning åh att han blir frisk innan man kan röra honom igen.

Han har inte kunnat träna någonting sen i onsdags och han som har hållit på i många år saknar att kunna åka och träna men han planerar att åka åh träna framåt onsdag igen då han förmodligen är helt frisk från förkylningen.

Han har i alla fall hela helgen på sig att vila och återhämta sig så att han blir frisk, så att jag får tillbaka min man brevid mig igen då det känns lite tomt i sängen utan honom men kanske framåt måndag eller ev kanske tisdag kväll så kanske jag har honom brevid mig igen.

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Vardag, Allmänt

God morgon på er ännu en ny dag för nya äventyr. Vad ska ni hitta på idag då? ska så ska man inte hitta på så mycket när älsklingen e sjuk, så han ligger åh sover för de mesta nu tills det försvinner.

Om han hade varit frisk så hade han åkt åh tränat som han alltid gör på helgerna och även under veckorna men nu när han e sjuk så blir det inget med det. Om man tränar medan man e sjuk så kan det skada hjärtat.

Men jag ska nog kanske ta en liten promenad sedan om en stund men det blir nog inte mer än så i alla fall. Egentligen så önskar jag att jag kunde byta plats med älskling så att han kunde få vara frisk istället.

När jag ser honom sjuk så känner jag mig så hjälplös för jag vill ju kunna hjälpa honom men jag kan inte. Jag vill gärna finnas där som ett stöd för honom i fall han behöver någonting men jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Vardag, Allmänt

Snö tycker inte alls om snö, nu kan väl ändå få räcka med snö för denna vinter i alla fall eller? Nu så skulle jag gärna vilja ha lite värme men dock så är det ju ett tag kvar tills dess.

Det blir nog inte för än i slutet på april och början på maj. Plus att det förmodligen kommer komma ännu mera snö innan februari är slut och en bit i på mars det skulle inte direkt förvåna mig precis.

Jag är mera en vår, sommar höst människa än en vinter människa. Våren när värmen kommer och de första blommorna tittar fram  och alla träd börjar att knoppa så underbart och mysigt. Åh hela vägen fram till hösten när löven börjar ändra färg och börja falla innan den första snön kommer.

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Vardag, Kärlek & Relationer , Allmänt , Resande & Hotell

Äntligen fredag säger jag... Det är helt underbart när det är fredag lgen, det finns absolut inget bättre än när det är fredag bästa dagen på hela veckan tycker jag.

Idag så är det hela 2 veckor kvar tills jag och min älskling ska åka till London hur kul e inte de? Vi planerade ju först att åka på kryssning till Helsingfors men vi ändrade ju oss och tog en resa till London istället.

Det vet ni ju redan att vi ska åka dit, om 2 veckor bär det äntligen av dit. Jag ser verkligen fram emot det och att för första gången får fira min födelsedag utomlands och tillsammans med den jag älskar mest av allt.

Ett inlägg kommer komma upp kanske medan vi e där eller när vi kommer hem igen. Vi får se hur det ser ut med surfen för mig där sen eller om man får låna hotellets wifi som man brukar kunna få göra på de flesta hotell som man bor på så e de här i Sverige men jag vet inte hur de e i england.

Men håll gärna utkik efter ett inlägg runt den helgen, jag kommer självklart blogga fram tills att vi åker och ev samma dag som vi åker. Jag vet inte redan nu om jag ev hinner skriva ett inlägg innan vi går ombord på planet.

Jag kan inte lova någonting redan nu som jag kanske inte kommer kunna hålla, det går vi ta närmare då i så fall men som sagt så ser jag verkligen fram emot resan. Får bara hoppas på att jag lyckas hålla mig på benen fram tills dess och inte blir sjuk.

Älskling är förkyld nu och mår inte alls bra, jag önskar att jag kunde byta plats med honom eller trolla åh göra honom frisk igen känner mig ganska så hjälplös när jag ser honom så dålig.

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Vardag, Kärlek & Relationer , Allmänt , Familj & Vänner

Hej på er....Nu vet inte jag hur många det är som skriver eller bloggar om detta. Men i alla fall jag har sett någon enstaka tjej som har skrivit ett inlägg om detta ämne för ett tag sedan.

Det är så att min mens ska komma under denna vecka, jag har några appar som jag har installerat på mobilen där jag kan se på ett ungefär när min mens är beräknad att komma varje månad.

En av apparna har varit ganska så exakt när det gäller den biten i alla fall....men nu är det så att att den är väldigt sen denna månad. Enligt appen Ladytimer så är den sen med 6 dagar.

Det har hänt förut att den har indikerat att den har varit sen med 1 dag men då har ju ändå kommit dagen efter som vanligt och den har varit väldigt regelbunden varje månad.

Men nu när den är så pass sen denna månad så har jag väldigt starka misstankar på att jag kan vara Gravid men mensen kan nog säkert ändå komma när som helst fast den är så pass sen men egentligen så tror jag inte det att den kommer att komma denna månad.

Jag känner mig ganska så säker på det att inte kommer att dyka upp denna månad och om de visar sig att jag är gravid så vet jag en som kommer att bli överlycklig​ men ska nog i alla fall kanske vänta till lördag innan jag köper ett test.

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Vardag, Allmänt , Tankar & åsikter

Hej på er... Kör ett inlägg från nya mobilen som jag beställde från CDON.COM det känns hur bra som helst är super nöjd då min gamla hade börjat lägga av totalt.

Sen så var den jätte sprucken på baksidan då jag hade råkat tappa den i backen medan jag väntade på bussen hem från stallet en gång men än så länge är jag jätte nöjd. Det är verkligen en stor skillnad på denna som jag har nu och min gamla.

Min gamla var en Samsung galaxy S7 visst den var bra åh så men min nya från Motorola är lite bättre i modellen Moto G5s plus och jag gillar den skarpt än så länge i alla fall. Nog för att jag bara har haft den i 1 dag men är väldigt nöjd med den.

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Vardag, Allmänt

Hej er... Nu var det ett tag sedan som jag uppdaterade här bloggen. Jag har inte riktigt haft någonting att skriva om egentligen, jag har inte haft så mycket för mig.

Har mest tagit det lugnt och även varit till Friskis och tränat lite för att stärka upp muskeln efter skadan och även stärka upp övriga delar av kroppen oxå men speciellt muskeln som jag har lagt lite extra fokus de senaste gångerna.

Jag vet inte om det var det förra inlägget eller om det var inlägget innan det så gjorde jag en frågestund men det var inte så populärt just då. Ni kan väl kommentera nedan vid detta inlägg om vad ni vill läsa om här på bloggen.

Om ni vill ha nån variant på en Q/A eller vad som helst eller lite mer personligare inlägg. Jag funderade på om jag skulle göra ett Get to know me eller what's in my bag inlägg. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Vardag, Allmänt , Resande & Hotell

God morgon denna tidiga fredag morgon, jag sitter på bussen på väg till jobbet. Idag är det exakt 1 månad kvar tills min födelsedag. Jag längtar redan väldigt mycket, detta är första gången som jag faktiskt längtar efter min födelsedag.

Detta år kommer det vara 1:a gången som jag inte kommer fira den med mamma åh syrran. Ni har säkert märkt att jag har tagit bort en del inlägg på bloggen.

Jag såg att jag inte riktigt var nöjd med dem när jag läste vad jag hade skrivit, men jag kan i alla fall säga här att jag kommer inte fira min födelsedag i Sverige utan kommer fira den i England

KRAM

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Vardag, Allmänt , Hästar

God kväll på er... Idag så var det första dagen tillbaka på jobbet igen efter min sjukskrivning. Det gick relativt bra idag, märkte att jag hade tappat mycket av rutinerna medan jag har varit borta.

Känner av det nu att jag är rätt så öm i kroppen och är jätte trött men ska alldeles straxt sova så fort mannen har pysslat färdigt i köket med både disk och matlådor.

Jag kan lova att jag kommer sova gott inatt och tänk att det redan e fredag imorgon och sedan helg underbara helg. Det får bli ett lite kortare inlägg nu ikväll så skriver jag lite mer imorgon när jag är lite piggare och har lite mer tid att skriva när det inte e så sent.

Likes

Comments