vilken musik jag lyssnar på beror helt på vilket humör jag är på eller hur mitt mående är generellt.

jag tänkte därför dela med mig utav 1-2 låtar (eller fler hihi) som jag lyssnar på beroende på hur jag mår!!!!

Vi börjar med arg/frustrerad

Det finns såklart en hel del låtar som jag lyssnar på om jag är arg eller frustrerad, men en utav dem är "bring me to life - Evanescence"

Den låten är väldigt viktig för mig eftersom att jag både kan förknippa den till min depression, men även till min situation i skolan. Är jag då väldigt arg över något som någon gjort mot mig i skolan så är detta den första låten jag sätter på och har utan tvekan högsta volym.

Är jag däremot ledsen (vilket jag är 24/7 då jag är väldigt emotionell) så finns det säkert över femtio låtar som jag kan lyssna på i sträck och bara gråta, men några av dem är ;

"Little do you know-Alex&Sierra"

När jag hör den så tänker jag direkt på min situation i skolan; men de är även den som jag frivilligt sätter igång om jag känner att jag behöver gråta ut över hur hatar jag är i skolan!!!

& "Perfect-Ed Sheeran"!

Jag vet egentligen inte varför just denna låten gör mig så emotionell, jag har ju direkt aldrig haft något kärleks bekymmer som gör mig ledsen eller så, men jag förknippar denna låten till skolan, den med japp. för jag minns att jag en dag i skolan var jätte ledsen och så kom denna upp på Spotify, och sedan dess har jag lyssnat på den varje jävla gång det har varit något i skolan!

& "Wrecking ball-MileyCyrus" precis som "perfect" kan jag inte direkt relatera till då den handlar om kärlek, som då är en sak jag aldrig upplevt (lol), men jag kan tydligt känna hennes smärta i låten som jag då förknippar med min "då-å-då-smärta". Den är även väldigt viktig för mig eftersom att Miley Cyrus är väldigt viktig för mig!

& "All of me-JohnLegend"

När jag hör den här så tänker jag direkt på min gamla skola, och typ hur bra allting var där jämfört med typ nu(????!) och de gör mig väldigt ledsen och ibland så behövs de hehe

& "Utan dina andetag-Kent"

Den här gör mig väldigt lugn och stabil, samtidigt som jag inte kan avsluta låten utan en tår på kinden.

& sist men inte minst "Sophie-EleanorMcEvoy"

Denhär har jag lyssnat på sedan jag gick i 6:an, dvs. I snart tre år. Jag började att lyssna på den när jag fick en ätstörning i mitten av sexan, o den här handlar just om anorexia.

& sedan finns de en låt som gör mig både glad och ledsen, "VivaLaVida-ColdPlay"

Den här får mig att tänka på skolavslutningen 2017, som då blev den sista skolavslutningen på den skolan eftersom att den nu har stängts ner, och jag tänker på den tiden när jag hör denna låten just därför att mina dåvarande lärare sjöng den på skolavslutningen :)))

& låtar som gör mig glad då, jo de är dels;
"Malibu-MileyCyrus"

Även denna får mig att tänka på skolavslutningen och det är därför att jag sjöng denna på skolavslutningen 2017!!!!! den gör mig faktiskt väldigt glad eftersom att Miley gör mig otroligt glad!!!

& "Måndagsbarn-VeronicaMaggio"

Den här kan jag verkligen relatera till då jag känner igen mig sÅ sjukt mycket i Veronica när hon sjunger;

"Jag blev ett måndagsbarn. Hela livet blev en helg. Mmm nu är det är måndag snart. Men jag lever för ikväll"

Jag lyssnar på den minst en gång under varje lektion och även om de bara är tisdag så taggar jag såååå mycket inför helgen!!!

& "En Vän Med En Bil-HåkanHellström"

Den här får mig att tänka och längta tills sommaren så sjukt mycket, och jag sätter typ så höga förväntningar på hur perfekt min sommar kommer att bli med en massa vänner, sol och god mat, när jag egentligen vet att den kommer att bli raka motsatsen. Men det är iallafall jätte kul att få drömma :) am i right?

& "#getitriht-MileyCyrus"

Den här ger mig så sjukt mycket med bra minnen från min gamla skola och så är de ju Miley, så allt blir ännu bättre!

Den sista låten som jag tänkte dela med mig av är "Shoreline-BorderDaniel" som även den ger mig enormt mycke med bra minnen ifrån somrarna!!!

Det här kan ha varit det mest skeva inlägget jag skrivit på denna bloggen men jag älskar musik s å himla mycket och jag vill dela med mig utav min fav-musik, även om detta bara var några få av de!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår (den 15 februari hihi) så fyllde jag alltså 15 år, och det var en väldigt najs dag < 3

Dem senaste 3 födelsedagarna jag har firat har verkligen inte varit bra över huvud taget pågrund av att psykisk ohälsa har en tendens att försöka förstöra vartenda jävla tonårings liv, men årets födelsedags präglades inte av några dumma tankar !!!!

Jag blev som vanligt väckt av familjen på morgonen som kom in med presenter och hela köret !! De var välla najs

Jag öppnade även ett paket på morgonen som då innehöll v ä r l d e n s finaste Miley Cyrus tröja, asså kääär (???)

jag vandrade iallafall vidare till skolan och fick uppleva frustration nummerooo ett;

när jag kom till skolan så fick jag veta att min svenska grupp tydligen hade sovmorgon, detta är då något som min svenska lärare har sagt till alla elever i min grupp förutom till mig, så med tanke på att min ända vän hade kamratstödjare träff så satt jag helt forever alone under en och en halv timme i skolan.

Efter första lektionen, som då obviosly var matte och matte prov, så kunde jag typ inte hålla ögonen öppna så jag stack in till toaletten (vadå stack in?, sitter där hela tiden i min ensamhet) och drack min första energi dricka någonsin. Jag fick nämligen en energi dricka av min syster på morgonen där det stod "var försiktig bror <3"
Så jag och min försiktighet drack en energi dricka och lyssnade på Miley <3

frustration nummerooo två kom iallafall efter näst sista lektionen, jag hade då precis slutat engelskan och skulle ta ut mina SO grejer i skåpet, jag stod och väntade på att SO'n skulle börja kl 14.10, men när klockan passerat 14.20 så ser jag att korridoren började tömmas och jag går sedan fram till en lärare och frågar varför alla går, som då svara "eh, so lektionen är ju inställd." Detta är då också något som läraren har sagt till alla andra förutom till mig :)

Efter skolan så mötte jag iallafall upp Rebecca (ja, den motherfuckern som lämnade mig forever alone i skolan ;) ), vi gick till triangeln för att hon så gärna insisterade att köpa en present till mig!! Vi gick runt och runt och runt o provade en massa konstiga kläder tills vi äntligen hittade något snyggt, och de var väldigt snyggt.

När vi kom hem så hann vi nästan inte göra någonting alls fören min mamma sa till oss att vi skulle gå ut på resturang och äta, tusen 2 tror jag den heter :)

Jag och Rebecca delade en vegetarisk heheh

Efter de resturangbesöket så gick vi alla fyra in om Hemköp för att köpa cola Z E R O, ni vet, både jag och Rebecca har sina behov :)

Vi gick sedan upp till lägenheten igen, gjorde inte mycket förutom att prata och ha allmänt trevligt, tills min mamma ber oss att ta plats vid bordet och kommer typ in med världens finaste tårta(!!!!) asså mådde fan dåligt över att behöva äta just den fina biten av tårtan för att asså !!!!!!!

(MILEY FUCKING CYRUS TÅRTAA!!!)

men fan du, gott var de!

Jag, Rebecca, min bror Robin och min syster bestämde oss iallafall för att köra ett traditionellt sällskapsspel, om det blev så traditionellt, ja de vet jag ej, men det blev ett, "vem är du mest lik i Solsidan spel", ja de är skamligt att behöva säga detta men jag blev mest lik; Ove Sundberg! The one and only!!!

De värsta är att dem karaktärerna som vi alla fick stämmer ju fan in på våra personligheter! Hehe:)

det var iallafall så vi alla avslutade kvällen, och när dem andra hade gått och lagt sig så låg jag och Rebecca uppe och kollade på komedi videos, fan vilken bra födelsedag.

Nu är kl 08.36, det är fredag den 16 februari och Rebecca har för en timme sedan gett sig av till tandläkaren och jag tänkte sova vidare en timme tills jag sedan ska upp och träna !!! :)

Likes

Comments

imorgon, (alltså den 15 februari) hihih så fyller jag alltså 15 år gammal, asså ingen big deal i ålder men jag känner mig fortfarande som 8.

Jag fick dock min födelsedagspresent idag istället; och den var att färga håret!

Om jag färgar håret så ska det vara i en crazy color, jag tänkte därför att blått skulle vara något för mig men frisören rekommenderade rosa och lila pågrund av att blått lätt blir grönt, men jag hade sån beslutsångest, rosa eller lika? så jag tog både och.

Det bästa med dethär är ju faktiskt att jag fick gå ifrån skolan direkt efter lunchen eftersom att jag hade tid hos frisören kl 1 :)))))) det dåliga då? eh jo att Rebecca, (en vän som ska fira födelsedagen med mig imorgon) skulle vara med hos frisören idag men hon slutade inte fören typ 3 så jag satt ju helt ensam med frisören som över lag var väldigt stel, och väldligt ny som frisör.

(Jag tror inte att någon som inte färgat håret hos frisören förstår hur jävla ont det gör när detta foliepappret i håret tynger ner huvudet och det känns som att man kommer att tappa allt hår :) )

vi duschade av de o frågade :))

å så fick vi se resultatet samt klippa lite utav topparna :)))

Blev faktiskt nöjd, de blev bättre än vad jag hade förväntat mig med tanke på att frisören var ny hehe:)

Skulle ju såklart välja blått om det vore så att dem hade blå färg i lager, vilket dem inte hade, men jag är trots det väldigt nöjd!!!

Nu är klockan typ 18:58 så jag ska sova för att jag är dödstrött jag vill bara vakna till att blir firad hehe:)))))))))

Likes

Comments

hej

Jag vill inte vara där perfekta "bloggaren" "bloggerskan" whatever, som visar hur perfekt mitt liv är och hur problemfri min vardag är, för mitt liv är raka motsatsen till problemfritt och perfekt och det är därför som jag inte bloggat på super länge, jag har helt enkelt mått väldigt kasst psykiskt.

men för att ändå uppdatera och hålla min blogg aktiv så kan jag ändå köra på ett "min vecka inlägg", super tråkigt och super vanligt på min blogg, men som sagt, jag mår inte särkilt bra och under hela veckan har det hänt en massa saker i skolan som gjort att jag helt jävla enkelt haft 0 motivation för att blogga!!!!

I måndags så var jag ledsen hela dagen i skolan, så när jag kom hem så tog min mamma med mig och min syster på en stå upp komedi för att göra mig glad, och seriöst, det lyckades hon nog med, för fan vad stå upp är underskattat:)

Efter ett gott skratt på måndagen så var det dags att försöka överleva tisdagen, på tisdagen så fortsatte helvetet i skolan, hade möte på skolan som gjorde att jag kom försent till konfirmationen, men jag kom dit iallafall och väl där blev jag lite gladare, det var efter konfirmationsträffen en mässa i kyrkan som även det distraherade mig ifrån tankarna om skolan(!!!!!)

på onsdagen, ja vad hände då?

inte mycke om jag nu skulle försöka tänka efter, jag var allmänt ensam i skolan som vanligt, jag hade dåligt självförtroende. men. det fanns en sak som gjorde mig lycklig, jag hittade cola zero och djungelvrål i min väska, och i mitt skåp hittade jag ett paket tuggummi som jag inte kunnat hitta på flera veckor pågrund av mitt stök i skåpet, osv osv. så rasterna spenderade jag med att sitta på toaletten, lyssna på musik, gömma mig för min super läskiga skola och dricka cola zero och äta tuggummi;

Torstann' då, vad hände egentligen ¿?, ja inte mycket kan jag säga.

för första gången på länge så var jag med min kompis i nian på rasten, var med henne på rasten mycket förr, men sedan har hon kommit in i sin klass och lärt känna dem bra osv osv. så vi har inte umgåtts så mycke, förutom i torsdags då när vi gjorde vår vanliga vandring till COOOOP, köpte cola zero och gick vidare till kyrkogården där vi går innan varje lektion börjar, what a life tho.

efter skolan så mötte jag upp min pappa, vi två gick och åt sallad vilket var så gott (!!!!!!), efter salladen så promenixade vi hem till min farmor och farfar för att kolla på den nya Beck, som för övrigt var super braaaa hihih:)

(Notera att jag slösade mina pengar för att köpa ballerina till min pappa; he loves me now)

på fredannn' ( igår )

så hände inte mycket då heller, jag var allmänt deppig i skolan och satt under hela rasten och saknade min gamla skola, så under varje rast jag hade satt jag inlåst på toan och ritade loggan utav min gamla skola, fyyy vad deppigt. ja, men för övrigt så behövde jag gråta ut lite :))

(kan vi notera att jag under både torsdagen och fredagen hade sovmorgon pga inställda lektioner, men att jag ändå var i skolan 2 timmar innan vi började!!!! jag har ingen som helst tidsuppfattning)

hade även ett matte prov som jag tyckte gick helt ok, men det gjorde ju inte min matte lärare förstås för jag gör alltid något fel hela jävla tiden ":)"

lördagen

igår efter skolan så somnade jag när jag kom hem; redan vid 17.00, sov då hela natten tills jag kl 04.45 vaknar i panik och tror att jag försovit mig till skolan och att jag typ glömt ställa klockan. fatta skön känsla att vakna i vetskapen av att de är lördag och du kan sova hur jävla länge du vill.

gick iallafall upp och tränade lite, stretchade, gjorde magövningar osv. igår på idrotten så körde vi en liten konstig övning, vår lärare gav oss ett papper som vi skulle ställa ståendes på golvet, vi skulle sedan sätta våra händer bakom ryggen, ställa oss på ett ben och försöka att ta upp pappret med bara munnen, vågar fan aldrig ta plats på idrotten så jag satt bara på bänken, men jag tänker ändå såhär ; att jag vill ju ändå ha något att vara riktigt bra på, så hela morgonen bestod även av träna på de, sen hur det gick, ja de är ju en helt annan historia; säger jag när jag sitter här med ett stukat ben ja!!!!!

efter det så kollade jag lite på det okända :))))

tills min mamma runt kl 15.00 sa till mig att byta om för att vi skulle träffa hennes pojkvän och min lille bror för att gå på någon kyrkokonsert, det var tydligen en tjej som skulle spela några star wars låtar där och jag kände mig så skamsen att sitta där bland en massa star wars fantaster medan jag själv inte ens sett star wars; det kom iallafall dit en massa figurer från SW (star wars kände mig cool med förkortningar).

nu är jag hemma igen, ska fortsätta att kolla på det okända och äta grönsaks wok :))))

mest lyssnade låtar under denna vecka;

mest deppiga låtar, såna som bara kan relateras till hur jag mått denna vecka,' men en låt som jag lyssnat på som gett mig Power var "iris"

tänker bara på min bästa gamla skola när jag hör den och den ger mig hopp :)

saker jag slutfört denna vecka;

med tanke på att jag inte mått bra (ja tjatar om de hela tiden men det är faktiskt en del utav mitt liv och det är mitt liv som denna bloggen kommer att handla om så ja, live with that) så har jag inte kunnat göra särskilt mycket men japp

•läste ut Håkans självbiografi, eller ja, läste och läste det var ju till en stor del bara bilder men japp

•varit ute och handlat själv och trotsat min socialfobi (jubel) (detta var dock i söndags hehe)

inte mycket kanske men det är ändå något ?:)

Likes

Comments

asså allvarligt talat, jag har typ märkt att stand up comedy, eller stå upp komedi, är så jävla underskattat, men asså de är typ så himla roligt.

Igår mådde jag inte bra över huvud taget, det var en jobbig skoldag och jag fick en massa panikattacker som jag inte var beredd på över huvud taget. När jag sedan kom hem så sa min mamma att jag inte fick gå och lägga mig för att vi skulle gå på stå upp komedi för att lätta upp mitt humör (gissa vad jag somnade ändå för att inget kan hindra mig :) )

vid 8 på kvällen så gick vi till humor baren som för övrigt hade typ världens mysigaste stämning!!!!!!

vi satt där i ungefär en timme för att vi ville ju fan ha bra platser, vilket vi fick.

Det var redan efter första komikern som jag insåg att jo visst fan, dem är ju jävligt underskattade. Jag har nog inte skrattat så mycket på så himla länge och även om det var riktigt grova skämt, skämt om saker som jag inte tycker att man bör skoja om, såsom bulemi och mobbning och sånt, så skrattade jag ändå skiten av mig påfund av att jag kunde relatera.

Jag kom även på att jag också vill bli stå upp komiker, men jag vet att jag kommer att bli den slags komikern som bara är rolig pågrund av att ingen skrattar åt henne.

Sen hade vi även dem komikerna vars skämt var så tråkiga att man kände sig tvungen att skratta, och bara det gjorde det hela lite roligare.

Det var iallafall en kväll vars skratt jag verkligen behövde för igår var en skit dag, aldrig upplevt värre faktiskt.


Nu är de tisdag och jag sitter och väntar på att musiken ska börja om en kvart, sedan har man NO, lunch, språkval och SO, sedan HEEEEM hihihi.

vi får välla se om man överlever dagen

Likes

Comments

Jag gör seriöst inte mycket alls under dagarna längre, innan hade jag ett mer strikt schema, planer med vänner och så, men nu går jag utan någon som helst överdrift hem, sover till klockan passerat 7 på kvällen, tränar i en timme när jag vaknar, äter och sedan lägger mig igen. det finns ingen struktur i mitt liv över huvud taget.

jag försökte att ta tag i den saken idag, när jag kom hem så somnade jag, och det är något som jag aldrig kommer att ändra på, sedan när jag vaknade så såg jag att jag fortfarande hade mina idrottskläder på mig (äckligt va) så jag bestämde mig för att typ träna en timme, så där spontant liksom. vi kan väl bara notera att jag endast valde att träna eftersom att jag redan hade träningskläderna på mig, skulle liksom aldrig gå och byta om. Efter det vid 21.00 så började jag att plugga till ett hemkunskapsprov som jag ska ha nästa vecka, och att plugga är tråkigt, ja. Men när man gör det av egen fri vilja så kan det vara det bästa som finns.

Och nu ligger jag här?! och klockan passerar snart kvart över 1 på natten, jag bara kan inte släppa taget om pluggandet för det är ju trots allt mitt favorit ämne, skamligt eller hur?

men finns det kanske något vettigt jag gjort i veckan? ja jag vet inte, låt oss se.

jo visst fan. i måndags så gick jag och en kompis till mig på ett gymnasie-öppet hus, det var välla trevligt och vi stannade på 2 matställen för att vi verkligen inte kan komma överens, sallad eller subway, hon ville ha subway och jag sallad. så de fick bli båda hihihi

på tisdagen så hängde jag lite med min syster, men var även på en konfirmations träff + mässa efter det, som vanligt på tisdagar. heheheh

På onsdagen så slutade jag 13.50 och mötte direkt upp min pappa som följde med mig till salladsbaren. as usual. stamkunder på hög nivå. efter det besöket så somnade jag som vanligt men vakande vid 18.00 utav att samma kompis som jag var med på måndagen ville träffas och ta ut sin ilska på killar på mig, så jag träffade henne, vi gick till triangeln en sväng, sedan mötte vi upp min mamma för att gå till frisören och boka en tid för mig, för jag ska nämligen få rosa hår den 14:nde!!!! så de välla najs

på torsdagen efter skolan så mötte jag upp min pappa som tog med mig till en salladsbar där vi är stammisar, vi är där ofta mer än en gång i veckan. efter det så gick jag hem, la mig i soffan och började min vanliga dos med serie tittande.

och idag, (eller ja igår klockan är över 12) hihih så har jag inte gjort mycket alls, somnade och tränade när jag kom hem, och satt mig som sagt frivilligt och började plugga, och här är man nu. faktiskt kul att plugga när det är ett ämne som man kan mycket av!!

i helgen så är det bron-dags, längtar ihjäl, men bortsätt från det så blir det väll mera plugg :)

Likes

Comments

ons, 24 Jan 2018 23:27

idag har varit en typisk skit dag. en sådan dag som jag bara inte vill komma ihåg. jag önskar att den aldrig hänt.

jag skulle faktiskt säga att jag gjort en del roliga saker idag, efter skolan så träffade jag min pappa, vi två och min syster gick och åt sallad och sedan mötte jag och min syster upp vår mamma för att gå och shoppa kläder på mobila.

men den här dagen har ändå varit en utav dem som jag hoppas på att glömma snarast.

jag har mått väldigt dåligt både psykiskt och fysiskt, jag har känt mig liten och meningslös, jah har känt att jag inte duger och att jag måste förändra mig för att passa in, jag har haft sån otrolig ångest över exakt allting, och så har jag samtidigt haft ont i kroppen pågrund av träningsvärk, början av feber och en enorm trötthet.

Jag antar att man som människa behöver dessa så kallade meningslösa dagar, där man känner sig värdelös, hatad och missnöjd över sig själv, för att sedan kunna känna ren lycka, jag vet inte ens längre, jag har känt såhär dem 3 senaste åren och nu på sistone har det bara blivit värre. jag får inte ge upp. jag får inte det. För jag vet innerst inne att jag har så fruktansvärt mycket att leva för.

Likes

Comments

blev typ chockad när jag kom på att det bara är Tisdag, känns ju fan som att hela veckan redan gått, men vad har jag gjort idag då¿ någo vettigt kanske¿ först och främst, jag har inte gjort mycket över huvud taget, och om jag har gjort något vettigt, ja det är väl en humörsfråga. jag var ju i kyrkan med konfirmationsgruppen, är ju inte troende och helig eller så, men är man det så är väl mitt kyrkobesök det vettigaste jag gjort idag.

Dagen började med att jag försov mig, skulle vara i skolan kl 07.30 men jag vaknade 07.26 :) SÅNT som bara händer mig right¿.

väl framme i skolan så hade vi verkligen bara jobbiga och dryga lektioner! Sv, musik, NO labb, språkval och SO.

(Huh vet ni vad?, på NO'n så skulle vi göra typ ett experiment där vi skulle utföra några övningar, dvs. Jägar sittsen och knäböj osv. för att mäta hur vår vilopuls går upp och sedan ner jadi jadi jadi! GUESS WHAT. jag har nu sån fruktansvärd träningsverk. vad sägs om att träna lite Phoebe ?)

efter skolan så stannade jag kvar lite i skolan (sjukligtttt jag vet), för att jag och några andra har bokat musiklokalen varje tisdag eftermiddag men as usual så överger dom mig, så jag satt där i en timme och spelade Håkan <3

efter det så typ gick jag as snabbt hem, inte för att jag hade bråttom eller så, nej. Utan för att jag lyssnade på en snabbt Håkan låt högt i lurarna och helt plötligt så var jag hemma :) skrämmande hur snabbt tiden kan gå ibland och skrämmande hur onödiga grejer som kan komma ur mig.

Jag mötte sedan en utav dem andra konfirmanderna och hade följe till församlingshemmet för en konfa-träff som vi alltid har på tisdagar (!?!?)

o där fick vi en del viktiga papper angående ett kommande läger som jag likaså allt annat bara inte bryr mig om och låter de gå sönder!

väl hemma så tog jag ett varmt bad för att jag utan någon som helst överdrift frusit ihjäl idag :)))

Somnade sedan med ångestpodden i öronen och vaknade nu (23.53), bra dygnsrytm ja har va?

Mest lyssnade låt/låtar; Håkan Hellström, nu kan du få mig så lätt

men även lyssnat en del på ångestpodden

Likes

Comments

Dagen började med toahäng på skolan, as usual hehe:)

Efter skolan så gick jag hem och sov tills min mamma ringde mig och sa att vi skulle ut och äta på resturang (!!!!) o jag åt en halv vegetarisk burgare + pommes hihihih

efter att familjen varit på restaurangen så gick vi till Hemköp och köpte massa gottis

o för er som kanske inte vet så älskar jag gåsmamman (en serie tho) så himla mycket, och efter mycket om o men så lyckades jag övertala min syster till att också vilja se den :))

vi gjorde många försök med att ta bilder för att kunna lägga ut och visa att vi båda faktiskt har ett helt ok liv(!!!!!)

o de gick välla sådär :

Efter många "nu-ska-vi-ta-bilder-på-varandra-och-låtsas-att-vi-båda-tagit-tag-i-vårt-liv-o-ska-se-goals-serier-tillsammans" försök, så började vi äntligen att kolla på gåsmamman

det slutade dock med att vi tog in datorn till toaletten för att Felicia skulle göra av sig om man säger så, och här är vi nu, Felicia borstar tänderna, jag ligger i badkaret och vi båda kollar samtidigt på gåsmamman!

tänkte gå å lägga mig nu, natt 02:09

vilket sorgligt liv ja har asså

Likes

Comments

Jag har en sån otroligt skrev morgonrutin, den skiftar varenda jävla morgon så jag vet inte ens om det är värt att kalla den en rutin. jag tänkte iallafall dela med mig utav den för att visa er hur 80% utav allas morgnar ser ut, men som ingen vågar erkänna!

först och främst så pissar jag; men det är en syn som jag vill besvara er smärtan. utan att ens tvätta ansiktet sen så går jag och min fettiga hy rakt på sminket!

Ögonbryn först

Sen går jag på steg 2, och de sista steget av sminket!!!!

Mascara :)))

Efter att jag har sminkat mitt otvättade ansikte så är det dags att äta frukost, ( om det inte är så att jag vaknar 10 minuter innan jag börjar satt säga, den risken finns ju )

Dagens besvikelse kom när jag såg att min syster druckit upp en del utav min hälsosamma frukost(?)

":)"

Så jag gick på försöket att gilla svart kaffe istället, å de gick ju sådär :))

Om man har tid så är ju tandborstningen också viktig typ

Sen har vi kommit till den "viktigaste" punkten på listan, jo nämligen sistaminuten-råpluggning till ett prov som jag ska ha i eftermiddag ( notera att det är första gången jag läser igenom glosorna )

Det slutade dock med att Cmore bara råkade dyka upp på skärmen och någon bara råkade söka på Beck, och så bara råkade jag se klart en tredjedel utav filmen :)

Tills jag insåg att "jävlar Phoebe, du är sen"

Jag bytte om snabbt som in i helvete och lyssnade som vanligt på ångestpodden påväg till skolan :)

o här e jag nu:)

varför ljuga för sig själv! Det är såhär en vanlig morgon ser ut

Likes

Comments