Igår var en mycket stor dag för oss! På förmiddagen fick fröken ordförande ett samtal av inga mindre än Musikhjälpen som undrade om vi skulle kunna tänka oss att komma och gückla för dem, INUTI buren! Vi skulle få presentera summan som vi nått hittills och antalet egangemang. SJÄLVFALLET tackade vi ja och samlade våra trupper. Vi satt sedan chockade och funderade ut hur vi skulle kunna göra det hela på ett bra sätt, det blir ju lite nervöst när allt ska sändas på TV!

Vi diskuterade fram och tillbaka och beslutade oss för att sjunga # (tillräckligt fin, tillräckligt bra, tillräckligt pk)

In i buren kom vi sjungandes vid 18-ish och vilken känsla! Lätt något av det coolaste jag varit med och och omstarterna utanför buren var helt otroligt!

Men såhär glada var vi! 7,400,000kr hade kommit in, genom 60,000 engagemang! WOW! Fortsätt skänka pengar, det kommer vi!


Puss Phitau

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt i julmyset så inträffar något oerhört trevligt, du kan nämligen nu använda vår blogg för att lära känna oss och följa vad vi sysslar med! 

Vi är en grupp kvinnliga studenter vid Linköping universitet i alla åldrar som älskar att gückla och framträda. Vi klär oss i svarta klänningar, nylonstrumpor och gröna band med vårt märke när vi framträder och sjunger om alla våra vardagsproblem likaså våra nöjen! Förutom att sjunga så är vi smått överförtjusta i fika, te och katter! Följ oss och vad vi gör här på vår nya blogg!

Likes

Comments