Header

Vi alla kan må dåligt och under tiden vi mår dåligt tänker vi ganska mycket, det vi alla lär göra då och är inte att tänka för mycket negativt, jag vet att det låter svårt, men tänk positivt, det är svårt för mej att säga att man ska positivt för jag vet själv hur svårt de är.

Jag vill säga att ni ska inte skämmas för att må dåligt, för alla kommer må dåligt någon gång, men när du mår dåligt måste du visa att du mår dåligt för annars är det ingen som kommer förstå dej och det är ganska skönt att ha någon som förstår en när man mår dåligt, jag vet själv hur det känns att inte vara on topp hela tiden och att det är jätte svårt, Dessa perioder i ditt liv då du mår dåligt måste du förstå att det alltid kommer vara någon som älskar dej. Om du känner att du mår dåligt över en liten längre tid måste du kolla upp det för då kan du antligen vara bipolär eller vara deprimerad.


Du kanske har en massa anledningar till att må dåligt, eller inga alls , du kanske inte vet varför du mår dåligt men det är okej komihåg det. Det kommer alltid finnas någon som lyssnar om du mår dåligt, förklara dina känslor till någon du litar på eller känner dej trygg med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte skriva en av mina rädslor här som är skit lustig, någon som kan hjälpa mig om vad den heter, så kommentera.

Jag är skit rädd för saker som rör sig väldig sakta, jag blir sjukt rädd så fort jag börjar tänka om det . Jag började få denna rädsla när jag var ganska liten , för jag hade drömt om nått sjukt konstig, jag kommer ihåg det till och med , att man absolut inte fick ta dom små stenarna och sen stor sten blev utvald och det var alltid jag?, sjukt konstigt, jag väckte alltid pappa när jag drömde om detta och jag grät alltid när jag vaknade.

Jag ryser ju nästan när jag tänker på det? men vadå stora och små stenar tänker ni säkert nu men jag vet faktiskt inte ens själv sjukt konstigt? och juste i drömmen så rörde stenarna sig väldigt sakta.

Nu ska jag berätta en liten story en gång när detta hände. Jag drömde om drömmen och vaknar upp och gråter och är skit rädd, pappa vaknar och bara '' vad har hänt?'' och det enda jag säger är '' PAPPA rör dig inte så sakta'' och sen somnade jag? detta är sjukt läskigt när jag tänker på det.

Likes

Comments

​Stress är oftast min vardag, att jag ska kunna vara med kompisar, ha hyffsatt fint rum, och kunna umgås med familjen samtidigt som jag lär vara duktig i skolan, satsa på betyg , jag vet att mina betyg i sexan inte är allt, men jag vill ändå satsa högt. 


På min skola ska ALLA uppgifter in den 1 juni så lärarna kan sätta betyg, och det är inte jag stressad  för jag  har blivit klar med allt förutom matte. Vilket känns grymt! 

När man är stressad är det bra att ge sig själv tid att tänka ut ett mål, som är rimligt så det inte ligger för mycket stress på allt. 


​HA EN BRA DAG <3

Likes

Comments