●Måndag..

Det blev en väldigt seg start på denna veckan. Orkade inte gå upp ur sängen och bara låg och drog mig jättelänge så morgonen blev väldigt stressig. I skolan var det som vanligt. Började med Matte,  sen var det dags för dubbellektion i so då vi hade prov om 2 världskriget så jag hoppas att det gick bra, teknik där vi bygger en elbil och svenska. När jag kom hem så bara fortsatte jag att plugga efter som att denna veckan hade vi väldigt mycket plugg men antar att det är så nu i 9:an. När jag sen inte orkade plugga längre så lockade jag håret så att jag var fin i några dagar.

●Tisdag…

I tisdags var jag också väldigt trött och fattar ej vad det är för fel. Går och lägger mig väldigt tidigt faktiskt. Aja, idag var det först dags för språk, bild, idrott, matte och fysik. Nästa vecka har vi även prov i fysik så måste väll börja plugga på det också. När jag kom hem var jag jättehungrig pgr. Att jag inte ätit någon frukost och inte alls mycket lunch. Så att jag gjorde en stor smoothie bowl. Sen fortsatte jag att plugga. Åt middag och gick sedan och sov

Recept:
-1,5 bananer
-lite isbitar (ca 5st)
-hallon
-blåbärskvarg
- liten skvätt mjölk.
-toppa den med lite kiwi, banan, hallon, och frön

●Onsdag…

Då var det redan onsdag. Idag stod det först på schemat svenska, engelska då jag hade engelskaredovisning, inställd idrott vilket ledde till att jag och några kompisar gick hem till en av oss och åt pannkakor mums… Vi myste bara hemma hos henne sen i ca 2 timmar sen så gick vi tillbaks till skolan då vi hade so och elevens val. På elevens val har jag PA (personligt arbete). När jag kom hem så pluggade jag lite till tills kemipriset vi hade i fredags. Åt en semla som mamma tagit med sig från sitt jobb. Sedan gick jag gymmade eller jag var på pass (HIIT) det var väldigt jobbigt men också väldigt kul. Det var typ hela mon onsdag

●Torsdag…

Nu är det snart fredag. Jag längtar såååå jag orkar inte ha mer plugg nu. I alla fall började jag med mentorstid, språk, kemi, so, engelska och sist biologi så en väldigt tråkig och lång dag. Har inte gjort något annat en varit i skolan och sen bara pluggat, pluggat och pluggat. Sen när jag var trött på att plugga så lockade jag håret igen så här får ni en bild på mitt hår igen hahahah… hoppas att morgondagen blir roligare.


●Fredag…

JAAAAA sista dagen i skolan för denna vecka. 1 till vecka på och sen är det lov. Aja vi börjar dagen med språk. Sedan hade vi matte men vi hade kemiprov den timmen istället så att det är där för jag pluggat så mycket. Hoppas att det gick bra det kändes så i alla fall. Sen hade syslöjd och där är min skoldag slut. Jag slutade 12.10 och äter då inte lunch i skolan så på hemvägen gick jag förbi ica och köpte en pastasallad. Sen när min kompis slutade vid 14.30 så åkte jag och hon in till stan och fikade lite. Vi såg på håret och bara pratade och pratade sedan gick vi lite på stan och jag hittade två ”blusar” som jag köpte (dom får ni se nästa vecka). Sen åkte vi hem och träffades lite senare på kvällen, då vi blev några fler som gick hem till en av tjejerna. Vi hade det mysigt och tittade på film.

●Lördag...

På morgonen så hade jag inget planerat på dagen sen frågade min mamma mig om vi skulle åka till Hjo. Så det gjorde vi det var jag, mamma, min bror , min moster och en utav mina kusiner. Vi åkte först till hem och hobby där jag köpte två tofsar , ett torrschampo och ett par skrubbhandskar till duschen. Sen åt vi lunch på ett ställe som jätte Vete och råg där jag åt en jättegod pizza. Pizzadegen hade dom gjort själv och den var jätte fin och väldigt god. Sen när jag kom hem gjorde jag ingenting fram tills 20.00 då melodifestivalen började. Jag tyckte dock att det inte var någon som var super bra. Sedan gick jag och på mig.


●Söndag…

Idag har jag inte gjort alls mycket har bara varit hemma och pluggat till ett fysik prov som jag har tills på tisdag. Så jag har inte så mycket att berätta om idag..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

en toppen frukost. Smoothie bowl toppad med massa bra och goda frön. receptet blir ca 1 glas och 1 skål fyld med denna supergoda smoothie.

RECEPT:

*2 frusna bananer

*1 dl blåbär

*1/2 dl hallon

*3 dl soygurt eller yoghurt (vanilj smak

TOPPING:
* 1 msk pumpafrön

* 1 msk solrosfrön

* 1 tsk linfrön

(toppa med vad du vill t.ex bär eler frukt )

Likes

Comments