ÖSTERRIKE

Hjälp mig vilken vacker utsikt vi har sett idag!!!

Som jag fattade de idag, så var vi uppe på det högsta berget på ski amade, hoppas de är rätt annars skyll på Ellen ;)

Kolla mina bubbisar<3

Vi började morgonen med att solen lyste in genom fönstret<3 de var så härligt!! Vi dansade loss all huvudvärk (iallafall jag), gårdagen är värd att minnas, sparat så många videos från igår kvällen. De blev att vi (gänget) skiljdes åt lite då och då eftersom de finns så många olika ställen, jag och Emma försökte hitta lite roliga fester, gick åt skogen. Men igår var de lite dött med folk, tillslut blev det samling av alla tjejer hemma och det blev nudlar till nattmat <3 älskar dem

Idag var vi då i Sport Gastein, sjuka views och mysiga backar, rekommenderar!!

Kvällen slutade inte där, vi har varit på två stycken olika afterskies och kan ju bara säga att gängen som är här tillsammans äger ställena! SKOJAR INTE

Vi ska nu snart äta lite och spela lite spel innan det blir utgång <3 pussar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ÖSTERRIKE

On our way this morning....

Guten Morgen!!

Idag klev vi upp hyfsat tidigt för att vara ute i backen så snabbt som möjligt. Vi tänkte åka med några skiproffs idag för att de skulle visa de bästa backarna, men vi valde att ta de lugnt idag och känna på de milda backarna själva. Det har varit väldigt snöigt och dimmigt idag, en av de sämsta dagarna har vi hört av några andra turister. Just nu är vi på en resturang mitt i backen och har ätit lite lunch. Hela kvällen är fullspäckad och även alla andra dagar, finns inga luckor med vila ;) Senare blir det afterski, sedan ska vi hem fixa oss, byta om innan det blir turnering i beerpong och fest på klubben <3 WOHO

NELLIE <3

Likes

Comments

TEXTER

Mitt senaste sms - Det senaste sms jag skickade lät såhär "blockar ditt nummer”. Hårda ord..

Mitt senaste dyra köp - Köpet på mobilen jag fick köpa till för mer utrymme (9kr) ;) .. nä men det är resan till Österrike. Det är inget materiellt som jag köpt nyligen som varit dyrare än resan till Österrike. Hade ju dock inte tackat nej till en Gucci väska, någon som vill betala halva så man inte får ångest över summan pengar på en väska? Hör av er ;)

Mitt senaste klädköp - Ett likadant linne som detta fast vinrött, ur snyggt! Har ingen bild på linnet ;/ Börjat gilla linne mer och mer, innan hatade jag att visa mycket av mina armar och gillade särskilt inte att visa axlarna.

ja finn ett fel!

haha iknow att jag sitter med uppknäppta byxor, men skönast så!

Mitt senaste lyssnade podcast avsnitt - Just nu så lyssnar jag bara på en podcast och det är Alice och Bianca, har du sagt A får du säga B. Har ju typpp en gurlcrush på Bianca, typ underbaraste människan och så cool. Vill lyssna på fler men tar aldrig chansen och tror inte jag kommer fastna för någon annan podcast. Har ni tips på podcast skriv gärna <3

Min senaste bild tagen på mig - Jag är super dålig på att ta selfies, det händer typ aldrig!! Det blir antingen spegel bilder eller att någon annan tar bilder på mig ;)

Min senaste använda emoji - Den med ett blinkande öga och tungan ute, dock de jag använder mest är ett rött hjärta (så tråkigt egentligen) sen den gubben som har rosa kinder och fnissar typ? och gubben som skickar iväg en puss, älskar highfive emojin med ;) nu räcker det!!

Mitt senaste samtal? - Det var ett Face-time samtal med min syster, skulle visa lite hur det såg ut i nya rummet. BTW nu har jag flyttat in sängen och spegeln i rummet, plus att jag satt upp taklampan och de andra lamporna på fönsterbrädan. Får fylla på rummet mer och mer med inredning ju mer tiden går.

Min senaste spelande låt - Forca med Jireel, lyssnar just nu när jag skriver detta inlägget. Har sååån musik torka och lyssnar bara på samma låtar hela tiden nu, varit så ett tag.. så tråkigt!!

Min senaste anteckning - Skrev ner en packningslista till Österrike, så mycket man skulle ha med sig som tog såmycket plats i väskan, sjukt mycket kläder (allt till skidutrustningen då ;) nä men man ska ju ha med så mycket annat som inte innefattar skidor.

Likes

Comments

ÖSTERRIKE

Gud vad vi utforskat idag, upp och ner, ner och upp. Det är backar överallt och det går verkligen upp och ner. Vi har varit förbi mängder olika bagerier för att hitta de bästa ;) vi fick inte checka in förens tre så vi gick och hämtade våra skidor sedan gick vi förbi en resturang och åt pizza, där satt vi och snackade i några timmar. Vi har även handlat lite mat och dricka, snart blir det att laga mat sen blir det en lugn kväll med mello och imorgon är vi redo för skidbacken<3

Idag har det varit lite molnigt, dock kom solen fram vid 2 tiden, hoppas på mer sol i veckan <3

Pussar,

Likes

Comments

VARDAG, ÖSTERRIKE

TJENA GÄNGET!!

NU ÄR VI PÅVÄG TILL ÖSTERRIKE. Woho!! Har haft sån stress kring packningen i två dagar nu och har haft kramp i hela magen för trott att jag ska glömma något typ (och lite nervös). Hade så mycket tankar sista timmen på jobbet igår kring ”vad kan gå fel”, typ att man skulle glömma skidjacka, pass eller liknande, eller det värsta att SJ skulle vara försenat. MEN något ännu värre hände haha (skrattar åt mig själv nu) ALARM HELVETET ringde inte idag på morgonen. Varför just idag typ?? Vaknade 45 minuter försent, hoppade literary upp ur sängen.

Mina härliga vänner!

Likes

Comments