Hej alla läsare, har inte lagt upp något på länge för att jag har helt enkelt inte gjort något märkvärdigt. Men de senaste dagarna har jag varit upptagen och det tänkte jag dela med mig. För ett par dagar sen flög jag upp till Stockholm från Ängelholm för att träffa kompisar och ha lite tid för mig själv. Samma dag som jag landade träffade jag Ludde och lunchade med honom på Vapiano och det var så skönt att se honom igen. Därefter träffade jag Astrid och åt middag med henne i en kletterstälning och tänkte på de tider då man gick på torsvik och alla bråk man varit med. På kvällen så sov Ludde över och vi hade en myskväll. Dagen därpå så var jag mest hemma och var på datorn. Nästa dag så spenderade jag hela dagen till att städa huset och göra i ordning för resan tillbaka till landet. På kvällen kom Hannah och Karla och vi hade en väll behövd mysig kväll då vi inte sätt varandra på 5 veckor. Det var såå trevligt. Nästa morgon var jag redan på väg till flygplatsen klockan 7:45. Jag landade 11:00 på Ängelholms flygplats och mamma stod och väntade på mig. Borta bra men hemma bäst och hemma är där mamma finns. Direkt efter flyget åkte jag till Båstad för att titta på tennis finalen. De som såg den kan ju hålla med om att den var rolig att titta på, specielt när man är ett litet barn som jag och min syster och sitter och skrattar när spelarna stönar. Sen åt vi alla på sand, såå gott men dålig service. Därpå åkte jag och pappa hem igen och Emma stannade hos hennes kompis Sofia i Båstad.

Likes

Comments

Idag var en vanlig dag på landet. Först vakande jag runt 9 tiden för att mamma ville att jag skulle hjälpa till med att fixa frukosten. Därefter åkte mamma och Emma (pappa är i Stockholm och jobbar) till torekov för att titta och handla lite. Jag skulle vara kvar passa på Stella (vår hund) och klippa våran häck. När jag var och klippte häcken så träffade jag vår granne som är skit gullig och vi babblade säkert i 30 minuter om livet och framtiden. Därefter så gick jag och Stella på en promenad ut till naturreservatet (tog tyvärr inga bilder på det). När jag kommit hem så skulle vi ut på middag. Vi åt middag på "Rut på skäret". Jag åt tre varianter av lamm men rostat potatis med rotfrukter, mamma och Emma åt en Äggakaka. Efter det tog jag och Emma en lång promenad hem.

Tjocktröja - Tiger of Sweden / Byxer - Weekday / Strumpor - Happy Socks / Skor - Stan Smith Addias

Likes

Comments

Jag har bestämt mig att börja blogga lite, dvs inte hela tiden men lite när roliga saker händer och så klart när jag vill visa upp lite kläder som jag tycker är värda att visa eller om jag ska ut och resa. Jag vill kalla min blogg en mode blogg men vi får se vad den blir för något. Jag kommer bara blogga för min egen skull och inte för någon annans så det betyder jag kommer bestämma allt på bloggen

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw