På alla hjärtans dag, gjorde vi inget större. Det enda vi gjorde var att vi kollade på ett avsnitt av vänner och efter vänner började vi kolla på "the grimm brothers", såg inte mer än halva filmen typ och så blev det pizza.
Innan jag och gubben började kolla film och käkade pizza, så blev det en vända ut till torp med min lillasyster :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nyårsfirandet blev nere hos några av pojkvännens kompisar. Blev lite middag, lite spel, tjöt och så kollade vi på raketer.
Blev förhållandevis lugnt, ingen alkohom inblandat då jag skulle upp och jobba dagen efter :)
Gjorde inga som helst nyårslöften iår. Kände att jag inte tänker lova något, som jag kanske lnte håller ändå. men

  • 1576 Readers

Likes

Comments

Det har inte hänt något större denna helg. Kom hem igår efter att ha varit hos pojkvännens mamma och hennes man, firat jul med dem och pojkvännens syster och hennes sambo.
Blev mycket mat, trevligt sällskap och så spelade vi spel som jag och pojkvännen fick gemensamt i julklapp. Det var trevligt.
Igår efter vi hade kommit hem så gick vi och såg den senaste hobbit filmen i 3D. Jag tycker den var helt okej! :)
Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har tvättat lite. Tänkte damsuga men det blev aldrig av konstigt nog :o men men, finns en morgondag oxå! ;)

  • 1572 Readers

Likes

Comments

Idag var det absolut sista dagen i skolan och sista dagen med klassen.
De 18 månader jag gick i skolan med klassen, de har bara flugit förbi. Trodde aldrig att de skulle gå så snabbt som de har gjort, för det var inte länge sedan jag började utbildningen och fick träffa dem jag skulle gå i samma klass som.
Sen jag började utbildningen har jag inte bara fått en utbildning, utan jag har också fått lära känna människor som jag aldrig trodde att jag skulle känna och vuxit som människa.
Ångrar inte en sekund att jag började utbildningen.
Men usch, va det känns tråkigt att det var sista dagen med klassen idag... kommer sakna klassen!

  • 1588 Readers

Likes

Comments

Nu är jag inne på min absoluta sista vecka på undersköterskeutbildningen. Känns som om det var igår jag fick beskedet om utbildningen och att det var igår jag började skolan. Att 18 månader kan gå så jäkla fort... :o men tiden flyger förbi när man håller sig sysselsatt och har roligt :)

  • 1608 Readers

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev ett blogginlägg men har haft en del att göra så har inte hunnit.
Är inne på min tredje vecka praktik, vilket är näst sista veckan på våran absoluta sista praktikperiod och sen är det bara en vecka kvar i skolan, innan jag är färdig undersköterska.
Känns skit skumt att det är näst sista veckan på praktiken... det var inte länge sedan jag hade min första praktik och det var inte heller så länge sedan jag började plugga heller.
Shit, vart har tiden tagit vägen egentligen? :o

Likes

Comments

Kom hem igår eftermiddag efter att ha varit etr par dagar i London med pojkvännen :)
Besökte madame tussauds, har nog aldrig varit med om att kön har känts så lång.
Besökte m&m world, på m&m world var det banne mig 4 våningar som var fyllda med bara m&m, inte nog att vi gick därifrån med godis så gick vi därufrån med varsin kaffemugg, pläd och t-shirt. Gick även på hard rock café london i lördags där det var tjockt med folk så vi fick vänta på vårat i drygt 30 - 40 min :o och under london vistelsen blev det trafalgar sqaure :) givetvis besökte vi fler ställen typ harrods, primark :)
blev inte så jättemycket shopping men lite blev det allt!
Tog en zip på en Guinness sista dagen i london som ett avslut på resan. Kan ju inget annat säga att den var rätt tjock :s kändes som en måltid :o tror det är en öl som man antigen tycker om eller så gör man det inte :) fick dricka smirnoff ice istället ;)


  • 1640 Readers

Likes

Comments

Nu har jag äntligen läst klart boken "förr eller senare exploderar jag" och enligt mig är boken helt okej :) trodde dock att den skulle vara lite bättre :/ men men, den gick och läsa iaf :)
Nu blir det att tvätta och göra min hemtenta som ska vara inskickad på tisdag :)

  • 1658 Readers

Likes

Comments

Denna helgen var nog en av dem bästa på länge.
I fredags var det bokmässan med min lillasyster :) rätt mycket folk kan jag aäga att det var för att vara fredagseftermiddag :)
i lördags blev det lite vin med syrran, sedan vidare till mortens för att äta och tog ett par öl med henne och sedan hem till mig och sambon! :)
I söndaga blev det en rätt lugn dag, blev lite städ och tvätt och påbörja boken "förr eller senare exploderar jag". Helt okej bok än så länge, har faktiskt inte kommit så långt i boken än :)

  • 1661 Readers

Likes

Comments

Idag har det varit en någorlunda produktiv dag. Har hunnit rösta, sy gardiner med hjälp av min mormor, bytt gardiner i vardagsrummet och hunnit med både handla, laga mat och ge mig ut på en väldigt kort promenad. Har bara än så länge gått 4848 steg, motsvarande 46 minuter i promenad :)
Får se vad resten av kvällen har att erbjuda! ;)

  • 1675 Readers

Likes

Comments