Alltså träningen känns så rolig just nu! Jag vill, jag kan, jag skall utföra mina kommande utmaningar. En halvmara och en marathon skall det bli inom loppet av 1,5år. Så spännande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ibland blir jag så förvånad över hur dagarna och livet kan kännas så ensamt trotts att man ständigt fyller på med människor och upplevelser som man tycker om. Jag blir rädd för att sakna förmågan att uppskatta allt fint jag ser eller gör och hur fina människor det finns runtom. Bilderna är tagna under veckan, en bra vecka med många händelser som sagt, men ikväll somnar jag med en underlig känsla trotts det.

Likes

Comments

Alltså midsommar, det va kul, Tess är fantastisk och jag är jävligt trött nu. Vad gör väl lite trötthet när livet känns bra igen!

Likes

Comments

Att avsluta en riktigt lång dag med någon timme övertid på jobbet med lite styrka hemma på landet va perfekt. Känner mig väldigt redo för morgondagen som efter mycket fram och tillbaka ändå blir en lugn dag med familjen och sen får vi se hur kvällen slutar och vart jag hamnar. Precis som sommaren skall vara ett evigt "vi får se vad som sker, det blir kul".

Likes

Comments

Det är så underligt hur man kan vara så bra på allt-eller-inget-livet att det känns konstigt när det bara rullar, man behöver inte kämpa och man kan inte heller bara glida. Får panik över att ha möjlighet till reflektion, att hinna med att känna efter och att tänka, när livet inte går tillräckligt fort. Vill ha mina bästisar här så att jag slipper tänka själv. 

Likes

Comments