Evolve Tour

Igår var det en vecka sen jag var på Imagine Dragons konsert i Globen. Hands down en av de bästa konserterna jag varit på. Tycker att det blir min review av de flesta konserterna jag gått på nu på sistone på men asså den här konserten var guld. Vi fick, trots minimal tid av köande, riktigt bra platser. Förstår fortfarande inte hur vi kunde hamna så långt fram.
Någonting som märktes väldigt tydligt var att det var ett världskänt band. Allting var liksom lite mer over the top, aka lite bättre än vanligt. Vet inte hur många ton konfetti som kan ha spridits över oss, likaså med såpbubblor, rök-kanoner och ballonger. De visuella effekterna var 10/10 samt bandets sätt att ta in publiken.
Ett av de absolut mäktigaste och finaste stunderna under konserten kommer jag nog aldrig att glömma. Bandet tillägnade låten ”Forever Young” till Tim Bergling som avlidit bara mindre än en vecka innan. Den låten är en av mina absoluta favoritlåtar och Tim är en av mina absoluta favoritartister. Blev verkligen så rörd och tagen av stunden, stod och grät och tror helt ärligt inte ett öga kunde vara torrt under den stunden.

  • Musik

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229