​Igår tog jag och Ellen med oss kvällsmat och åkte ner till Varamon. Solen sken och det blev en himla fin kväll. Skitsnack och jordgubbar är ett vinnande koncept. Vi var hemma på var sin adress redan 21.30 med det gör mig inget. Hann med två avsnitt av Orange is the new black innan jag somnade gott.

Idag har jag också sett ett avsnitt av OITNB och fått i mig en stadig lunch och en NOCCO. Nu väntar jag på att klockan ska närma sig 14.00 då jag ska möta upp Ellen för ett benpass. Grymt. Ikväll ska jag träffa Johanna och Sebbes lilla tjeja. Mys om något.

Likes

Comments

Man blir ju bara lite sugen på burgare igen när man ser dessa bilder som kommer från förra helgen. Vi käkade burgare på Brooklyn i Visby dagen efter midsommar, behövligt och mycket gott.

Idag ringde klockan 8.15 trotts att det är lördag. Jag slängde i mig en banan och en shake och cyklade till Actic City för ett spinningpass. Det gick bra men tufft att ladda upp så tidigt på morgonen. Efter spinningen hade jag vaknat till så det fick bli ett kortare axelpass innan jag drog mig hemåt. Väl hemma fixade jag lite kyckling i ugn, stekt potatis och avocado.

Kvällen är fortfarande oklar, men hoppas på en matbit med Ellen. Innan det ska jag slappa i soffan med en ny bok. Det är ju ändå helg.

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni alla har haft en härlig midsommarhelg för det har jag. Jag åkte tidigt i torsdags morse till Gotland och Visby för att hälsa på Carro och fira midsommar. Gud så kul att träffa henne igen, det har redan gått 2 månader sedan vi lämnade Åre bakom oss. Midsommar spenderades iallafall på bästa sätt med kransar, klänningar, femkamp och grillning på kvällen. Carro jobbade på förmiddagen så jag passade på att göra två kransar till oss. Dom blev helt ok med tanke på att det var första gången. Sedan möte vi upp hennes bror och ett gäng tjejer och killar för att börja firandet. Att jag och mitt lag vann femkampen är ju ändå värt att nämna. Mer bilder från Visby kommer :)

Likes

Comments

Hej!!

Nu var det länge sedan man hängde här, men i och med att jag har köpt mig en ny älskling (läs MacBook Air) så tänkte jag ge bloggen lite kärlek igen. Har en känsla av att det kommer att bli något enklare med denna, bara det att bilderna hamnar på datorn automatiskt är ju dröm.

Vad har hänt sen sist då? Jo jag har spenderat min vinter i Åre. Vilket var helt fantastiskt, bortsett från korsbandsskadan jag skaffade mig. Jag flyttade 70 mil upp i landet och jobbade i liften under 1,5 månad innan jag blev sjukskriven. Jag stannade kvar ändå och hängde med alla fina människor jag mötte där. Tillsammans med 50 andra 20-åringar bodde jag, ja ni hör ju. I ett stort gult hus 2 km från Åre by. FEST!

I maj flyttade jag hem igen och här stannar jag för ett tag.


Årets första grill i Åre. Solen värmde oss och vi mådde braaaa.

Likes

Comments

Hej Alla Glada!

Fick lite påbackning av Ellen idag att hon ville ha lite bättre uppdatering, så vem är jag att inte göra som hon önskar? Det var ett tag sen senast. Livet är bra och rullar på som vanligt. Just nu har jag en veckas ledighet/arbetslöshet innan nya utmaningar väntar på Länsförsäkringars kontor i Linköping. Där kommer jag nämligen tillbringa min höst. Vilket känns super. Veckorna har rullat på, hunnit med mycket träning, men även annat kul som en dejt i Norrköping med bästa saknade Sara! I lördags jobbade jag min sista dag på Sparbanken och det vankades barndag. Sång, dans och sparbössor som skulle tömmas stod på schemat. Efter det tränade jag ett snabbt ryggpass innan jag möte upp kollegorna för Skaldjursbuffe på Sjövik. Vilket avslut på sommaren och tiden på Sparbanken.

Mer än så kommer jag inte på just nu. Längtar mest till fredag då jag och ellen ska spendera två nätter på hotell i Stockholm. Ja, ni hör ju. Det kan inte bli annat är amazing!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänk vad mycket bättre man kan se ut med ett snapchat-filter 🙄

Det är fredag och jag ligger i sängen 22.08. Inte illa och lite varning på den men skyller på morgonpromenaden som är bestämd med Ellen imorgon 8.00. Imorgon blir det fullt ös. Börjar med träning innan jag ska ta mig till Norrköping för att äntligen få träffa bästa Sara från min tid på fritte. Kommer bli en mysig eftermiddag och kväll tror jag. Annars har jag inte alls mycket planerat i helgen. En slappis söndag får det nog bli :)

Likes

Comments