Skidåkning, Träning, tävling

8:00 stod vi i liften i Klövsjö i morse. Jag och två till ifrån ettan sov kvar i Klövsjö från i går till idag. Då vi skulle börja vår träning kl 8:00 idag. Det tar ca 1 h och 40 min med buss hit ifrån Östersund så vi ville inte kliva upp så tidigt. Tre tappra ettor steg upp alldeles för tidigt för att ta sig till skolan för avfärd 6:30. Just nu är vi på väg tillbaka till skolan för att ha två lektioner för att sedan sluta för dagen.

Det börjar även att närma sig för F.I.S tävlings premiär. Nästa vecka på Lördag är det min första start SL i Arvidsjaur. Inför tävlingen ska jag ladda upp med några dagar i Björnrike. Jag blir där från imorgon och tills på torsdag nästa vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Resande, Skidåkning, Skola, Träning

Jag börjar höstlovs veckan med att åka till Idre med skolan.

Nu är bussarna packade och klara för avförd!! Mot första svenska skidåkningen för säsongen

Vi kommer att åka skidor idag, tisdag och onsdag så blir ett kort läger denna gång.

Fokus kommer att vara på SL alla tre dagarna då det är för lite snö för någon annan disciplin. Det känns bra att få börja slipa lite mer i tekniken i SL nu då det inte blivit så mycket slalom åkning i bana för mig än under försäsongen i år. Det ända som jag har åkt är några få åk i Wittenburg under V.38. Det blev inte mycket banåkning då på grund av att jag några veckor innan hade fått en hjärnskakning. Mitt upplägg då var att jag fick åka en timme fritt i taget. Så det känns välbehövligt med några dagars nötande i en slalombana nu. Ska även bli spännande att se hur bra dom har fått till backen i år.

Bilder från usm i Idre från förra säsongen

På onsdag åker jag direkt till Stockholm, där ska jag göra nya skydd till mina benhinnor och det blir lite shopping😉

Från i vintras när jag gjorde mina nuvarande skydd

Likes

Comments

Allmänt

Välkomna!

Mitt namn är Josefin Pettersson som ni nog redan lagt märke till. I denna blogg kommer jag att dela med mig av om vad jag gör i min vardag.

Jag är en 16:årig tjej som kommer ifrån Hudiksvall men bor just nu i Östersund. Här i Östersund går jag i första året på gymnasiet. Jag går på ett skidgymnasium där vi kombinerar studier och träning.

Om jag skulle beskriva mig själv så skulle jag nog säga att jag är en person som försöker se det mesta ur ett positivt perspektiv och vill göra alla så nöjda som möjligt. Jag har även en ganska stor vinnarskalle så när jag väl ska tävla i något gör jag alltid all in för det.

Det denna blogg mest kommer att handla om är hur mitt liv ser ut just nu och massor med skidåkning!


Likes

Comments