Måndag igen, kort skoldag som vanligt. Har dock ont i halsen och är konstant trött så dagen kändes ovanligt lång. Har även fått en töntig hosta som är otroligt irriterande, hoppas inte den stannar lika länge som förra gången, vilket var i en månad. 

Vi har fortfarande nästan ingenting i skolan, vilket på sätt och vis är skönt, men jag vet att allt kommer komma samtidigt senare.

Cred till W hundar + keps.

I Söndags träffade jag W och vi chillade hemma hos honom. Vi gjorde pannkakor och kollade på film och gosade med hans jätte fina hundar. Vill så gärna ha en egen hund, för det är verkligen det mysigaste som finns. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Utan dig, vem är jag då?

Idag har jag inte går något speciellt, har spenderat största delen av dagen i sängen. Det är skönt ibland men idag var jag sugen på att hitta på något, så det var synd. Ikväll ska jag kanske träffa en kompis, det ska bli jätte roligt för vi har inte träffats på ett tag. 

I fredags skrev jag inget, men vi hade studiedag och jag var hemma med J hela dagen. Vi åt chips och dip och kollade på american horror story. Den nya säsongen är bra men läskigare än de andra, rekommenderar den starkt. 

Har tyvärr inte tagit några bilder de senaste dagarna, så detta inlägg får sakna bilder. 


Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket, skoldagen var kort. Hade sovmorgon och behövde inte gå på sista lektionen, väldigt skönt. På lunchen åkte vi och köpte lyxshake för maten var inte så god, bästa lunchen.

Imorgon är sista skoldagen för denna vecka, vi har studiedag på fredag och jag gråter av lycka. Till helgen har jag inga speciella planer, ska sova och skriva klart min pedagogikuppgift. Jag hoppas på någon spontan utflykt, det känns som att jag inte gör roliga saker på helgerna längre för att det inte är sommarlov, och det är synd. Jag gillar att hitta på saker, det behöver inte vara något speciellt, bara jag kommer ut från huset ett tag så är jag nöjd.


It doesn't feel the same anymore

Likes

Comments

Hej, idag var en bra dag. Det var höst väder ute och jag svettades inte i min tjocktröja, det här är bästa årstiden enligt mig. Jag gillar sommaren jätte mycket, men tidig höst är mysig och det finns snygga kläder. Jag gick bara i skolan tills 10.50 för då skulle jag ta tåget till Västerås, där skulle jag fixa min skena bakom tänderna. Jag var tvungen att ta ett tidigare tåg för att hinna och då passade jag på att luncha med mamma på stan.

Efter tandläkaren gick jag runt på stan och kollade. Det slutade med att jag handlade mycket mer än jag tänkt. Men jag är nöjd med allt vilket är ovanligt för att vara mig. Tyvärr tog jag inte så mycket bilder och den enda jag tog var med snapchat så kvalitén är inte den bästa.

Likes

Comments

Hej, idag har det inte hänt så mycket. Måndagar är en kort dag i skolan och vi hade skolfoto på morgonen och missade därför matten. Hade totalt två lektioner idag, ganska segt. Efter skolan träffade jag J och vi pratade och umgicks.

Eftersom jag inte hade en speciell dag tänker jag berätta om min helg. I fredags umgicks jag med J, vi kollade på tv och myste. J sov över till på lördag och sen drog hn hem. Jag umgicks lite med mamma och sen fixade jag mig och åkte till Lisa. Därifrån gick vi till Frida och vi umgicks lite innan vi drog in till Köping för att gå på fest. I söndags låg jag i sängen hela förmiddagen och sedan drog mamma med mig till gymmet. Det var i princip det som hände.


Likes

Comments

Den nionde september var jag, min syster och en kompis på Troye Sivan som spelade på Gröna Lund i Stockholm. Vi åkte ganska tidigt på morgonen så vi hann vara lite i Stockholm innan konserten. Stockholm är verkligen en av mina favoritstäder. Vi hann tyvärr inte gå så länge på stan eftersom redan när vi kom dit var det kö in till Gröna Lund, vi bestämde oss för att vi ville åka dit och få bra platser.

Vi väntade på Gröna Lund i ca 2 timmar innan konserten började. Troye var otrolig. Jag kan inte beskriva konserter efteråt, men det är definitivt en konsert jag vill återuppleva. Även fast man inte är största fanet kan man gå på en Troye konsert för det är så bra stämning. Det är även många trevliga människor där och de flesta respekterar varandra, vilket är jätte skönt under konserter.

Lyckades tyvärr inte ta så bra bilder för vi stod inte så nära scenen.

Likes

Comments

​Hej, denna blogg kommer jag mest använda för att kunna läsa senare, som det står i bion. Plus att jag tycker det är mysigt att blogga ibland. 


Likes

Comments