Header

Nu: jobb & sedan direkt till Mullsjö för match.
Stress <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Stämplat ut för dagen & ska strax på äventyr med Isse. Imorgon efter klockan sex slutar mitt sista jobbpass för ett tag & jag har BARA roliga saker framför mig. Så som fotboll, lunchdejt, shopping, magaluf & födelsedagsfirande.
Ingen dålig helg på ingång<3

Likes

Comments

Hej <3!!
Är ju verkligen sämst på att uppdatera MEN jobbar verkligen mycket nu, alltså inte så mycket att skriva om.
Idag efter jobbet möttes Maggangänget & bokade transfer osv. Ofattbart hur snart vi åker!!
Så få dagar i jämförelse med hur mycket jag har kvar att fixa tills dess..
Först: sööööömm

Likes

Comments

Under dessa dagar då det ekat tomt här har jag förutom att jobba(!!) också firat midsommar. En av mina favoritårstider pga alla fina tjejer i kransar. Spenderade den med tjejerna och åkte sedan vidare på andra festligheter.
Mkt mkt bra kväll!
Sitter i skrivande stund på jobbet och har efter idag endast 3 jobbpass kvar innan MAGALUF!!

Likes

Comments

Igår fyllde min äldsta & bästa vän 18 år. Även om jag förmodligen längtat mer än henne så ser vi nog båda fram emot att kunna ses ute också!
Tusen miljoner grattis till min Wilma!

Likes

Comments

Godmorgon fina!!
Ställde klockan tidigt idag för att hinna gymma innan jobbet, men när jag vaknade mådde jag inte alls bra. Har precis druckit en kopp kaffe & tagit en huvudvärkstablett och tänkte istället gå en sväng i det fina vädret. Ska ju trots allt jobba inomhus helt dagen så lite frisk luft kan vara skönt!

Ikväll spelar ju Sverige igen(!!) & jag ska se matchen tillsammans med tjejerna. Helt klart motivationen under dagens jobbpass!
//

Likes

Comments

Då var det slut på det roliga & jag har börjat jobba igen. Ingen ångest över det dock. Trivs bra på mitt jobb och att sälja, plocka och packa upp skor är faktiskt inte särskilt ansträngande. Direkt efter jobbet körde jag ett efterlängtat & grymt pass på gymmet och mötte sedan upp Katta för en promenad.
Tanken var att träffa tjejerna ikväll men då jag har ett 10-timmarspass imorgon känns sängen & serier ganska lockande ändå.
Hörs imorgon, kramis!!

Ur arkivet

Likes

Comments

Fortsätter hålla ihop klassen & idag var det dags för ännu en lunch med dem. Alltid lika trevligt och idag åt vi på Twin City!
Ska strax rulla hem för att byta om och sedan möta upp tjejerna för vin & drinkar.
Lediga helger är guld!

Likes

Comments

Igår var vi nere på spira & hejade fram Sverige tillsammans med cirka halva Jönköping. Tråkigt resultat men fantastisk stämning trots allt.
Spenderade sedan kvällen med tjejerna & åkte sedan på ett litet äventyr med Isse. Viktigt att ta vara på alla chanser faktiskt, gällande allt!

Likes

Comments

Likes

Comments