Header

Vakna allihopa det är bästa dagen!!

Kingen på frukost är ju min mamma!
Har precis ätit det goda på bilden ovan och ska om en halvtimme kila iväg till jobbet för 4 timmar där. Sen ska jag stressa hem & fixa mig och sen stressa vidare till Stina tillsammans med alla andra tjejer.
Ha en fin dag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Färdigt shoppat för idag & nu ska vi åka och catcha upp med kusinerna. Så mysigt att ha en heldag med mamma, sällan man har tid för det annars!
Visar sen vad jag har köpt, är sååå nöjd<3

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon!
Har precis skrivit klart mitt sista filosofiprov nånsin förhoppningsvis och kom nyss hem igen. Har tagit ledigt idag då jag och mamma ska till Göteborg för en dag med shopping!
Uppdaterar mer senare,
Ha en fab fredag!!

Likes

Comments

Ett av innehållet i packet jag fick hem idag!
Var verkligen tveksam i början då jag tyckte den kändes lite väl utmanande, men när jag känt in den lite och med övertygande vänner så bestämde jag mig för att behålla den.
Älskar ju trots allt min andra svarta body men eftersom man inte kan ha samma kläder JÄMT så blir denna bra som variation haha!

Likes

Comments

Godmorgon <3-an!
Sitter atm och äter denna goda frukosten på bilden samt försöker planera dagen. Torsdagar är inte min favoritdag och denna som känns extra grå är inte jättelockande att påbörja.
MEN med allt negativt finns något positivt: idag kommer ett efterlängtat paket till mig, plus att balbiljetterna ska hämtas ut!
Ta hand om er!

Likes

Comments

Blev såååå sugen på hemmagjord müssli eftersom det är ca 100 gånger godare (& nyttigare) än köpt. Slängde ihop den på bilden ovan på endast 15 minuter och längtar redan till morgondagens frukost!

Hoppas er dag varit bra annars! Själv har jag hunnit med mycket. Varit i skolan, fixat naglarna, handlat, gjort müssli, pluggat och nyss kom jag hem från gymmet med Isse. När träningen går bra går livet bra!
Nu ska jag plugga filosofi och sen duscha innan jag avslutar denna dag.
Natti <3

Likes

Comments

Har sedan sist hunnit fira 50 dagar till studenten och nu är det ännu färre kvar! Försöker verkligen ta vara på varje dag, varje tidig morgon och varje håltimme till max för jag vet hur mycket jag kommer sakna skolan efter sommaren. Helt galet att jag som fortfarande känner mig som ett barn faktiskt räknas som vuxen och ska ha ett självständigt liv om bara några månader!!

Likes

Comments

Detta goa liv levde man alltså för ett år sen. Solen hade kommit, vi shoppade i GBG, vi gick barbenta, min utbytesstudent var här och vi firade Linnea & Clara som fyllde 18. I år har april tyvärr levererat sämst väder men snart snart snart kommer den riktiga våren!!
Längtar mest till varma kvällar med mina fina<3

Likes

Comments

SkrällEN att jag velar ang bloggandet...
Nä men jag har faktiskt haft extremt mycket i skolan det senaste varvat med en del jobb och födelsedagsfiranden och dessutom har jag varit sjuk, därav sparade jag er några dagar onödig läsning!

Älskar ju dock att ha ett ställe att lägga alla mina bilder på och skriva av sig på när det behövs sååå I'm back <3 Hoppas ni med hittar tillbaka!

Likes

Comments