Header

Fått besök av Anna & Anna, solat på uteservering med V och Clara, ätit kycklingsallad och gått en runda på stan.
Ska nu ta tag i juridikplugget innan jag ska lägga mig och kolla på film och sova tidigt.
Huuuugs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon <3!
Efter att ha känt mig hängig i en vecka med både förkylning och huvudvärk bestämde jag mig för att bara vara hemma idag. Har jobbat hela helgen dessutom och inte sovit ut ordentligt sedan innan sportlovet så det var väldigt behövligt.

Startade morgonen på bästa sätt: med nätshopping & frukost i sängen. Tänkte nu sätta mig och plugga några timmar innan jag ska ut i solen och träna!
Ha en fin dag!

Likes

Comments

/Från senaste veckan/

Likes

Comments

Linnea fixade denna goda smoothien till frukost idag. Bestående av vatten, spenat, mango, passionsfrukt, banan och juice.
Mums!!

Likes

Comments

Hello godingar!
Idag firade jag & Victoria helg med jurreplugg och gott mellis. Hann sen precis innanför dörren innan Linnea plockade upp mig igen. Vi åkte och mötte upp de andra tjejerna och köpte med oss sallad hem till Linnea där vi är nu. Myskväll och sleepover väntas och därmed en perf start på helgen!

Likes

Comments

Solen tittade fram även idag vilket är ca det bästa som finns på våren. Fick med mig en ny hårlotion och en ny primer hem! Vad gäller kläder är jag helt lost.. Vet inte alls hur jag vill klä mig i vår vilket blir problematiskt när jag samtidigt är såååå shoppingsugen...
I-landsproblem af

Likes

Comments

Godmorgon <3an!
Idag hade vi alla lektioner inställda vilket kommer superlägligt. Jag var uppe redan vid 8 imorse och har fixat och pysslat lite med mitt rum samt provat outfiten till studentfesten på onsdag.

Har nu precis fått i mig frukost och ska strax ta bilen in till stan där jag ska spendera min lediga dag med tjejerna. Vi ska gymma, luncha & shoppa är tanken.
Bra dag med andra ord!

Likes

Comments

Bästa sminket jag nånsin använt verkligen! Vill du ha ett hudvänligt alternativ så är Idun att rekommendera. Finns att köpa på Apoteket i flera nyanser, färger och massa olika produkter!
Tipstips

Likes

Comments

Från gårdagen

Likes

Comments