Header

Ska till Ellen om några timmar, tillsammans med 10 andra tjejer. Laga mat och göra finfina drinkar, dansa och spela spel. Senare åker vi vidare till en annan fest där även mina närmsta killkompisar kom er vara.
Love!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsPratat Skype med tjejerna samtidigt som jag duschat, bastat, målat naglarna, smörjt in mig med bus, tagit hårolja och det ena med det femte! Morgondagen kommer bli fantastisk!
Hörs då!

Likes

CommentsGodmorgon!
Jag har precis ätit frukost med pappa och sitter nu och slödricker mitt kaffe. Efter jobbet idag funderar jag på att testa min nyårssminkning, samt prova klänningen och de smycken jag ska ha till.
Ska spendera nyår hos en barndomsvän. Var hos han förra året också, och blir detta bara en gnutta så bra som det var då, så blir det toppen!
KRAM

Likes

Comments

Överraskade Hanna för ett par dagar sedan. Hon har fyllt 18, så jag och Wilma var där med frukt, dricka, chips och sådant som behövdes för en perf sleepover. När jag vaknade morgonen efter möttes jag av en otroligt fin vintermorgon som jag var tvungen att fota!
Likes

Comments

Riktigt mysig söndag. Vilade en stund när jag kom hem, och har kollat på film hela kvällen. Imorgon ska jag jobba ett par timmar mitt på dagen och sedan får jag se var kvällen tar mig.


Likes

CommentsSöndagen består av släktträff i Göteborg! Förhoppningvis lite shopping också. Kramis

Likes

Comments

Får besök av Linnea, Linus & Chadi ikväll. Skräckfilmer står på schemat, skönt med myskvällar <3


Likes

Comments

Då wi-fi't har krånglat det senaste har jag inte kunnat blogga, här har ni iaf några catch up's!


Likes

CommentsIgår fyllde min fina bror 20 år, oklart hur han kan ha blivit så gammal, men men, tiden går fort!

Likes

Comments

Så mycket inställda lektioner hit och dit såhär i juletider. Jag klagar inte!!
Idag åkte jag till stan med Anna, Victoria och Paulina för att fixa present till fredag. Provade dessutom den nya "vinter-frapinon", mkt god<3

Likes

Comments