Header

...ja nästan så faktiskt.
Åker ju till Spanien idag med William och hans familj. Är fullständigt slut i både kropp och huvud efter dessa två senaste veckor. Har dock fyra inlämningar och två prov tills efter lovet så halva packningen kommer bestå utav skolböcker. Aldrig vila!
Måste packa färdigt det sista nu och föra över mina uppsatser till driven så de är lättare att få tag på.
Hörs när vi hörs, KRAMBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

....bruna ben, varmare väder och sena (pluggfria) kvällar!! 

Likes

Comments

Tisdagen är här vilket innebär dag 2/5 innan lovet. Har så himla mycket nu att jag inte vet vart jag ska verken börja eller fortsätta. Att plugga till prov och samtidigt traggla in glosor och skriva uppsatser... Svårt att få allt att rulla.


Likes

Comments

DRÖM att få en liten dotter att skämma bort i dyra fina kläder!

Var förresten och såg Annabelle på bio igår, mådde verkligen illa under hela filmen för att den var så läskig. Tårarna bara rann! Rekommenderas verkligen!! Att se den på bio gjorde verkligen upplevelsen ännu bättre!
Idag ska jag kolla på innebandymatcher, plugga lite och ikväll träffa tjejerna.
Kramis!Likes

CommentsSpelade detta med några kompisar härom kvällen. Jag tror ju verkligen på sånt övernaturligt och fick än en gång bevisat att det finns saker som vi inte kan se!

Likes

Comments


Fick en kommentar om att visa bilder från Tyskland! Här har ni några av dem, ursäktar för att det är alla mjöliga effekter och former på bilderna men hinner inte ändra!
KRAM

Likes

Comments

En sån där tuff period i skolan när plugget står upp över öronen och man nästan inte kan andas! Det slog mig ändå hur kul jag har det i skolan och hur kul jag tycker det är att lära mig! Efter att ha varit 5 dagar i tysk skolan kan jag konstatera hur galet bra vi har det!!
Likes

Comments
Hade ju inte klarar Tyskland utan Ellen & Lisa, minne för livet är denna resan! Ikväll är det sista kvällen här och tyskarna har hyrt ett hus där vi ska festa. Trivs verkligen här, men åh vad skönt det ska bli att komma hem!

Likes

Comments