Header  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vaknade vid sju i morse och kunde inte somna om. Plöjde igenom några avsnitt av gossip girl och ska om en stund iväg till jobbet. Ska sluta en timme tidigare dock eftersom jag ska va med damlaget på deras match. Efter matchen måste jag ta tag i plugget!


Likes

Comments

Hatar ju inte dagens matlåda!

Hoppas ni får en fin lördag med mycket gjort! Själv ska jag spendera heeeela dagen på jobbet. Cash is king som man brukar säga!


Likes

Comments

Med denna bilden från Grekland säger jag godnatt. Ikväll har mamma haft sitt 50-årskalas med alla sina vänner och deras barn (alltså mina vänner) så jag har haft en mycket trevlig kväll. Nu är det dock sängen som gäller för min del, för i morgon väntas nio timmars jobb!
Natti!!


Likes

Comments

Finally är denna skönheten min. Man KAN alltså köpa lycka!!


Likes

Comments

Om livet ändå alltid kunde vara såhär bra. 

Alla här hemma är så glada mot varandra, skolan går toppen och lika så fotbollen. Visst kommer det upp små problem, men allt har än så länge löst sig ovanligt fort!

Fick precis virus på skoldatorn dock... Skulle ladda ner Google Chrome, men så råkade jag ladda ner fel så har massa blinkande rutor över hela skärmen. SURT! Ska lämna in den imon morgon till datorteknikerna på skolan så får de lösa det. 

Nu är det läggis, börjar klockan åtta i morgon med lååååång tyskalektion. 
Natti!

   

Likes

Comments


  Favoritöronhängerna alla dagar i veckan. Lätta att matcha och perfekta till vardags!
Gillar faktiskt Edblads smycken överhuvudtaget. Tips om ni letar presenter till tjejer!

Likes

Comments


Haft en riktig mysmorgon med mamma. Snart ska hon köra mig till skolan där jag går till klockan fyra, och i kväll är det träning på schemat, gillar't!!

Likes

Comments

Q. Vart har du köpt klänningen? Fin!
A
. På Once här i stan!

Q. Dina fransar är sjukt fina, fylliga och långa! Hur får du dem så fina? Svara gärna i ett inlägg. Fin blogg! Kram
A
. Oj tack för dessa generösa komplimanger! Jag har haft turen att få hyfsat långa och täta ögonfransar, så mitt bästa tips är helt enkelt att hitta en bra mascara som passar dig! Jag använder mig av märket IDUN som äger!! Andra småsaker kan va att jag går utan mascara så ofta jag kan samt ALLTID tvättar bort den innan läggis!

Q. Vart ligger Zakynthos? Och hur kommer det sig att ni ska just dit? Superbra blogg!
A
. Zakynthos är en grekisk Ö, och jag vet inte varför vi valde att åka just dit. Mina föräldrar gillar Grekland och när vi hittade en resa som passade bra tidsmässigt så bokade vi helt enkelt. Resan var ju planerad för att fira mammas 50-årsdag!
Tog denna bilden på våran lilla utflykt. Fantastisk utsikt! Skäms lite för att jag inte hade med mig systemkameran...Det fanns så mycket fint att se!

Likes

Comments


Min tråkiga onsdagskväll fick en vändning och blev såSÅ bra.
Det plingade på dörren och när jag öppnade stod finaste vännerna där och hälsade mig välkommen hem med kladdkaka och ballonger. De hade alltså planerat det med min pappa bara för att överraska mig(!?) SÅ TACKSAM.

Insåg nyss också att hösten är runt hörnet. YES känner jag och har redan förberett lite internetshopping!
Förhoppningsvis ska ett par boots och en kappa klickas hem! Mer om det någon dag fram över.
God natt fina ni!

 

Likes

Comments