Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vart ska jag börja?
Alltså, Bråvalla var en grym festival, verkligen. Trots sämst väder så var alla besökare helt grymma och fulla av glädje och energi som smittade av sig.
Artisterna var top notch samt som upplägget på festivalen. Jag var där med finaste vännerna och ja, inte mycket som inte var bra faktiskt.

Trots detta är jag sååå glad att det är över! Festival är inte alls min grej har jag insett... Klarar inte riktigt av all lera och vakna i fuktiga tält fyllt med smutsiga blöta saker. Gillar inte att känna mig så ofräsch som man känner sig där hela tiden. Kanske hade annat väder gjort det till en helt annan sak(???) Är i alla fall så glad att jag åkte, det var verkligen en grym upplevelse som jag rekommenderar er alla att prova!
Kommer strax ett inlägg med massa bilder!

Likes

Comments

Kastar i mig lite mat innan jag ska iväg till jobbet. Idag blev det en sallad med bacon till, hurrar för att mina smaklökar funkar igen!
Likes

Comments

Himla gött att slippa sminka sig på Bråvalla måste jag säga!

Likes

Comments

Sitter och kollar på fotboll i Huskvarna med William. Börjar må lite bättre även om jag har en bit kvar på bli-frisk-vägen! Hoppas allt är bra med er, KRAM


Likes

Comments


Alla bilder fick inte plats i ett inlägg, men jag hade i alla fall en bra midsommar. Skapligt lugn och med goa vänner.

Somnade hos Weber sen och fick frukost på sängen imorse. Nu ska vi upp och prova sätta upp tältet som vi förmodligen ska ha till Bråvalla. Höööörs

Likes

Comments
Likes

Comments

Mår fortfarande inte bra, inte ens okej. Men, midsommar är en gång om året så jag bestämde mig för att kämpa mig igenom dagen med allt vad det innebär.

Just nu sitter jag och fixar mina naglar medan mamma gör min krans. Locktången ska snart sättas på och klänningen ska strykas!
Likes

Comments