Header

Inte klokt vad mycket bra jag köpt idag!
En jeans kjol, en grå kofta, en svart kavaj, en vit kjol, mascara, navelpiercing, en almanacka, underkläder, samt en alldeles underbar bikini i favvofärgen!

Hade en perf dag på stan med mamma och åt en fantastisk lunch med henne, William och Pontus.
Vilken dag!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och så var det dags för Tuva att bli ett år äldre. Himla gött för alla andra att vara födda på våren när man själv är ett oktoberbarn.
Sover hos Tuva inatt med Hanna, girls night!


Likes

Comments

Mamma-dotterdag på stan, åh vad bäst.
Likes

Comments

Tjugonionde Maj a.k.a min och Williams 25 månaders-dag. Det har firats med pussar och jobb för min del. Imorgon ska jag upp tidigt för att ta en mysig runda på stan med mamma och kvällen bjuder på andra trevligheter.
Livet är mer än bra nu, trots att jag inte hinner med allt och alla jag vill.
KRAM


Likes

Comments

Matlover forever
Likes

Comments

Galet vad jag har skrattat mycket idag. Ätit oss mätta på majorens tacobuffé och sitter nu och kollar på fotboll. Somnar bredvid William inatt och imorgon står jobb på schemat. Fint!
Fina Ebba.
Likes

CommentsIdag var jag uppe tidigt för ett besök hos sjukgymnasten. Har tydligen "stressade hälar" så har fått ett rehabprogram som ska slita sönder nerver och fibrer i mina hälsenor.

Ligger just nu och kollar på Mio min Mio och om ett tag ska jag träffa Sofie, Ebba och Ebba.
Have a great one!

Likes

Comments

Sitter just nu och avnjuter detta efter fyra timmars jobb. Har tagit helg för denna veckan och imorgon kommer William hem för att spendera ledigheten med mig! Ikväll står valet mellan en löptur eller gossip girl, lutar åt det senare alternativet...

Likes

Comments

Våra sista lektioner ställdes in så slutade tolv istället för fyra, vilket var perfekt för mig som sov dåligt inatt. Nu ska jag äta och försöka vila en stund innan det är dags för jobb.
KRAM

Likes

Comments

Gick upp tidigt i morse för att göra frukost till mamma. Tårta och blommor stod också på bordet tillsammans med nybakade frallor.
Har även hunnit med att spela en fotbollsmatch med damlaget, köpt ny mobil och gått runt munksjön med min pojkvän.
Hoppas ni haft en bra helg!!


Likes

Comments