Header

En förstående vän, vad mer kan man begära?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Med vissa undantag så har jag och William varit ett par i två år(och en dag) idag!
Ni som följt min blogg vet ju att vi ändå har umgåtts som vanligt under hela våran "göraslutperiod", så därför har vi kommit fram till att det fortfarande räknas som två år. Givetvis kunde vi inte fira den tillsammans då vi är några mil i från varandra, men på Lördag kommer vi äntligen ses igen, efter två veckor av saknad!Likes

Comments

Ledig idag pga inställda lektioner. Blev en stor, god frulle framför några top model avsnitt. 
Om en stund ska jag måla naglarna och göra mig valborgsfin, ikväll firar vi in våren! 
KRAM


Likes

Comments

När mamma kom hem hade hon en Escada parfym med sig till mig. Jag fullkomligt  älskar Escadas parfymer och mina andra börjar ta slut, så denna kom PERF!Likes

Comments

Sikta högt och nå högre, det är väl så man ska tänka. Hur många gånger man än måste börja om från noll så blir vägen till toppen lättare och lättare för varje gång.
Gillar er, kram!


Likes

Comments

Godmorgon på er!
Jag vaknade upp hos Lisa idag efter en mycket trevlig kväll igår. Dagens planer är fortfarande skapligt oklara men eftersom vädret är så fint så är möjligheterna många!


Likes

Comments

Ligger i sängen och är redo att avsluta denna hemska dag. Tappat bort mitt smink, haft nationella, missat bussen, och stukat båda mina fötter på fotbollsträningen...
Livet alltså... Godnatt fina ni!


Likes

Comments

Skulle vilja tipsa er om några små GRYMMA saker. 

1. Isadoras nagellack. Bästa med dem är att de torkar super fort så man behöver inte sitta i timmar och vänta.

2. Mitt andra tips är att skippa den tunga sminkningen nu när sommaren börjar smyga sig på. 1.Sola med smink är inte bra för huden. 2. Lättare smink ger en fräschare look.

3. Att dricka vatten vet ju alla är brabrabra, MEN har ni som jag svårt att få i er vatten under dagarna? Ha alltid en vattenflaska i väskan, jag har börjat med det och får sällan huvudvärk längre! 

4. Iskaffe(!). Jag är inte jääätte förtjust i kaffe, men vill ändå ha koffeinkicken. Ta en kopp och fyll den till hälften med mjölk, lägg i några isbitar (och nån sockerbit om ni vill,) och fyll sedan resten med kaffe. DÖGOTT.

5.  Hårolja! Jag har ett från Proffs som jag köpte i Ullared. Köpte bara något billigt för att se om det funkade liksom, och JA! Jag som alltid haft långt torrt hår har fått fräscht, mjukt och lent hår. Nyklippt-känslan!
Likes

Comments