Hej! Dem senaste dagarna har jag inte mått så bra, du vet när man känner sig nere men man vet inte vad felet är, man vill liksom ingenting.. men idag så tog jag mig upp för att städa, duscha och fixa mig för att Sebastian kommer ikväll. Vi ska inte göra så mycket faktist men men. Jag hade även ett litet ego mode där jag tog bilder på mig själv vid spegeln till Instagram osv. Vi var för övrigt och handlade en spegel till mig i förrgår så har äntligen fått en väggspelet, det som saknas nu är ju en sminkspegel och ett sminkbord tsm med en stol.

Aja här är några av bilderna jag tog.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår så var jag bara i skolan till 13.38 sen så gick jag ner till SYV och planerade hur vi skulle göra med alla ämnen då jag ska ta bort ämnen som t.ex. samhälle 1a2, historia 1, engelska 6 och naturkunskap 1a1. Vi pratade om ett 4e år då jag verkligen inte orkar stressen för den leder till migrän så jag är ändå hemma minst 2 dagar i veckan pga migrän. Vi skulle då boka in ett möte med rektor, mamma, pappa och mentor för att planera mer hur vi ska gå till väga då poängen för alla ämnen bara har med högskolan att göra och jag planerar inte att studera vidare till sjuksköterska utan vill vara undersköterska vilket jag blir nästa sommar.

När jag kom hem så hjälpte jag Kent (min extrapappa) att bygga upp min lillasysters bokhylla och sen så kom Felizia över och jag små städade och satte upp mina ljuslyktor över sängen. Sedan tog jag upp en spegel som tillfällig sminkhörna tills jag får mitt sminkbord.

Vi flyttade in i huset i oktober/november så allt är inte klart, vi ska byta golv på hela ovanvåningen samt hallen där nere, måla mina väggar vita, taket och dörrarna grå. Vi ska även senare lägga heltäckningsmatta i min garderob då jag har ”walk in closet” men det är skönt att börja komma i ordning med rummet. Jag och Felizia satte även upp lite tavlor. Efter det så gick jag och Felizia ner och gjorde milkshake, när Felizia hade gått hem så låg jag ba o chillade i sängen och kollade på mina serier som släppt nya avsnitt ”lucifer” och ”riverdale” för att sedan göra mig i ordning för sängen.

Nu på morgonen sminkade jag mig jätte lätt bara lite contour, ögonskugga, ögonbryn och mascara och jag sitter nu på bussen till skolan, det är dock bara -12 grader ute! Men det är iallafall ljusare nu så man känner inte sig lika trött när man går ut men man fryser dock. Ska även ha svenska redovisning nu på morgonen och sen får vi se hur dagen utspelar sig.

Vi hörs!

Likes

Comments

God morgon!
Denna morgon startade med att mamma kom upp och väckte mig men sjukanmälde mig nu till kl 12 då jag ändå ska hoppa av de lektioner jag hade på morgonen pga ångest och kronisk migrän.
När jag kom hem igår kväll/natt så såg jag att jag fått hem mina hörlurar som man kan koppla med bluetooth eller med vanlig kontakt. För mig med iPhone 8 så är det rätt jobbigt när jag reser t.ex. till Sebastian att välja mellan att ladda eller lyssna på musik så dessa passade mig perfekt då jag kan göra båda! Jag fick även hem min laddnings platta.

Nu på morgonen så gick jag ner och drack mitt te, samt pratade med familjen lite. Nu sitter jag och väntar på bussen som går från Mjällby då det bara går 3 bussar om dagen hem till mig.. ska bara till skolan och ha svenska sen ska jag hem igen haha, lönt Eller ja, jag ska prata med SYV med så.
Vi hörs senare, har är lite bilder på hörlurarna.

Likes

Comments

Hej!
I helgen så åkte jag upp till Västervik för att träffa Sebastian, jag åkte runt 12 i fredags och kom fram klockan 19. När vi kom hem till honom så gick vi direkt och köpte godis och cola på hemmakväll tillsammans med hans mamma och hennes pojkvän. Efter detta så åt jag tacos för att sedan bädda ner oss i sängen och kolla på ”alla bygger”, vi gick sedan & sov. I lördags hände inget speciellt mer än att vi bara njöt av varandras sällskap och idag så beställde vi pizza sen åt vi den medan vi tittade på vår nya gemensamma serie “scorpion” men som vanligt kan man knappt kolla på en serie med honom då jag alltid somnar och han sträckkollar medan jag sover så han är alltid 10 avsnitt framför mig (minst). Efter pizza och serie var det dags för hemfärd och jag sitter just nu på bussen från Västervik till Kalmar, kommer vara hemma ca 22.58 (om vädret tillåter mig komma hem då det är snö kaos).

Likes

Comments

Hej!
Välkommen till min blogg! Här är lite fakta om mig och mitt liv!

Jag är 17 år men fyller 18 den 10 oktober, jag bor i Lörby tillsammans med min familj som består av 4 personer (som bor hemma). Mina föräldrar är skilda och har inte mycket kontakt med min pappa av olika anledningar. Familjen som bor hemma består av mig, mamma Veronica, min extrapappa Kent och min lillasyster Michelle.

Min mamma kommer från Italien men pappa är svensk. Jag är förlovad med min pojkvän ( Sebastian, 17år. ) som bor i Västervik alltså 30 mil från mig och 6 timmar resa, vi träffas nästan varje helg och har vart tillsammans i 2 år och 1 månad.

Lite frågor om mig,
Hur lång är du: jag är 162cm lång.
Favoritmat: italienskt.
Favoritdjur: häst.
Husdjur?: 4 hundar, 3katter varav 1 katt min och Sebastians.
Skola?:Furulundsskolan i Sölvesborg
Linje?: Vård & omsorg andra året.

Detta var lite om mig men jag kommer berätta mycket mycket mer!

Likes

Comments