Hvem er jeg enlig? Ja det er jo enlig svært at svare på. Enlig er jeg jo bare mig, men hvis det var mit svar ville dette jo blive et meget kort indlæg. Det er svært at svare på hvem man enlig er, for måske ved man det enlig ikke. Jeg er ikke sikker på at jeg ved det, men her er lidt om mig.

Jeg er en pige der lever med skizofreni. Det kan være svært at leve med til tider, og er også en af grundende til at jeg ikke går i skole lige pt. Hvis du ikke ved hvad skizofreni er vil jeg fortælle dig lidt om det her.

skizofreni er en psykisk sygdom – en sygdom i hjernen - som giver en række karakteristiske symptomer: hallucinationer, vrangforestillinger, forstyrret tænkning og tab af færdigheder med hensyn til initiativ, hukommelse, koncentration, social funktion og følelsesliv.

Men skizofrenien gør jo ikke mig til den jeg er. Der er også meget andet, der gør at jeg er den jeg er idag. Jeg har været en del igennem i min barndom som gør at jeg er som jeg er. Fx en alkoholiseret far, en mor der har været meget syg i en periode. osv.

Men mit liv er ikke bare lort med lort på. Der er også en masse gode ting ved at være mig. Fx alle mine venner. eller min fantastiske kæreste. Det er bare nogle af de ting der gør at jeg stadig kan være positiv trods modgang.

Jeg er en pige der elsker at læse og skrive, og jeg drømmer om at blive forfatter. Jeg elsker at høre musik og bage

Det var lidt om mig, håber du kunne bruge det til noget :)

knuzz

Likes

Comments

heii !!

Velkommen til min min blog!

Denne blog vil komme til at handle om min hverdag, og ind imellem vil der mulighvis komme en af mine historier.

Her er lidt om mig :)

Mit navn er Petrine, og jeg er en ganske normal pige fra danmark. Jeg er 17 år og bor derhjemme med min mor og mine to små søstre. Min hverdag går med at være derhjemme, da jeg ikke går i skole lige pt. Og hvad bruger du så min tid på? tænker du nok, ja det skal jeg sige dig. Jeg elsker at sidde og skrive historier, og høre musik, og det kan jeg bruge evigheder på. Jeg bruger også en masse tid sammen med venner, veninder og min dejlige kæreste.

Det var lidt om mig, og min blog

Håber du kan lide den :)

knuzz

Likes

Comments