Ska göra en ny blogg här på nouw så ni vet. Vill börja om igen. Den kommer heta likadant fast "Petragidlund" istället för "Petrassportlife". Kolla gärna in den!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I förmiddags vid 10.00 tiden gick jag en promenad. Gick ca 1,5 timme, var väldigt skönt. Fick rensa tankarna lite. Gick på olika underlag, asfalt, skogsmark, grus. Gick i uppförsbackar och nedförsbackar. Lyssnade även på Nellies och Jakobs podd, tipsar verkligen. Gick hem och tog en dusch, skönt efter en promenad. Nu kan jag chilla och ta det lugnt. Skola imorgon, suck. Är ganska skoltrött nu, längtar till sommar lovet väldigt mycket. Vecka 18 händer det en rolig grej men det får ni veta då. Hade det så bra <3Lite bilder från idag

Likes

Comments

Hej!

I'm back. Var ett tag sen nu. Pausen blev lite längre en vad jag trodde. Men nu när jag är tillbaka vill jag göra om här på bloggen igen. Har fått inspiration av @Feliciagranlund . Jätte fin blogg verkligen. Jag kommer kanske inte blogga varje dag utan när jag har lust. Hoppas ni vill fortsätta följa mig! :)

Likes

Comments

Jag vill bara säga att jag kommer ta en paus. Jag orkar inte skriva varför. Den kommer inte vara super lång. Grejen som jag har hållit hemligt är att jag ska tävla imorgon.

Likes

Comments

Hej alla! Idag tänkte jag skriva om populära rid/häst trender. Även sätta Hiss/Diss. Hiss är positivt och Diss är negativt. Kommer göra olika blogg inlägg om olika saker. Idag tänkte jag prata om 4 st hjälmar. Så vi kör!Första hjälmen är en GPA: Tycker den är väldigt snygg. Skulle tänka mig att ha en sån. Har aldrig haft på mig någon men jag tror den är ganska skön. Hiss.

Andra hjälmen är en KEP: tycker inte om KEP hjälmarna alls. Dom är jätte fula, skulle aldrig sätta en sån på huvudet. Helt klart Diss.

Tredje hjälmen är en Charles Owen: tycker dom flesta är skit snygga. Har själv en Charles Owen som är jätte skön. Dom är bra isolerade så man fryser inte. Hiss.

Fjärde hjälmen är en Samshield: tycker dom är jätte snygga. Skulle vilja ha en. Har haft på mig en en gång. Den var inte så skön. Men den kanske var för liten eller nått. Hiss på den med.

Likes

Comments

Är så himla ledsen, har inte kunnat bloggat dom här två dagarna. Det har inte hänt så mycket men jag har ändå inte haft tid. Jag måste skärpa mig nu! Ska åka och rida Frans nu så det kommer förhoppnings vis ett inlägg ikväll!

Likes

Comments

Måndag. Bästa dagen på veckan eller inte. Kom nyss hem från skolan. Allt gick bra på förutom på idrotten. Vi körde tre kronor. Fick två stycken bollar i ansiktet och en spark på benet. Men jag mår bra.

Håller på att kolla på olika designer till bloggen. Vill ha en liknande som Nellie Berntsson. Hon har en enkel men fin stil. Fått mycket inspiration från henne. Hon kan formulera sig bra. Säger vettiga saker. Man bara längtar tills nästa inlägg.

Nästa vecka händer det två roliga grejer. Första är vår-showen, lite pirr i magen har man. Jag har ganska lätt för att bli nervös. Andra är hemligheten som jag kommer hålla på lite till. Det är inte värsta grejen men jag vill ändå inte berätta en för det blir en liten rolig grej.

Imorgon är det hoppträning. Har inte hoppat på två veckor. Vi ska egentligen ha dressyr men mer kan jag inte berätta. Ha det så bra <3

Likes

Comments