+1

Idag är det första dagen vi går över tiden. Än så länge känns det bra att det är en dag som vi gått över tiden men jaa, fler draga lär det bli. Längtar så mycket och nu kan det ju verkligen säga plopp när som helst. Var ju hos barnmorskan i fredags och allt såg bra ut förutom att jag hade tiden kl.10.30 och jag hade vart vaken sen kl.08 den morgonen. Barnmorskan frågade om bebisen rörde på sig som den skulle, och då fick jag en funderare. Den hade inte rört sig på hela morgonen. Fick en uppgift av henne att jag skulle dricka något kallt, lägga mig på vänster sida och känna 10 st rörelser på 2 timmar. Åkte till min mormor och morfar. la mig på deras soffa och kände 10 rörelser på 40 minuter så då släppte min oroliga känsla. Barnmorskan sa också att det är ju väldigt trångt för bebisen vilket gör att det minskar på sina rörelser men att det inte får vara helt stilla. Tycker bebisen kan komma ut nu istället för att ligga i magen och ha det trångt.

Helgen har vart lugn men ändå haft saker att göra. I fredags eftermiddag åkte vi till Västerås med ett par kompisar. Dom ska ha barn i november så det kommer bli super kul att ha våra kompisar som vi står nära och sen att det bara skiljer några månader på våra bebisar.

Lördagen tog vi hand om all shopping som vi hade fått till. Vi köpte ett hippietipi lektält. Det svåraste jag har vart med om att sätta ihop haha. Ett riktigt plockepinn...men tillslut fick vi ihop det och det blev jättemysigt sen med en liten myspöl till.

Spenderade eftermiddagen med mat hos våra kompisar med deras föräldrar och syskon. Planen var att vi skulle ner på stan och titta men det kom ju ett regnväder mitt i allt. Gick ner senare för att titta på Darin. Inte min favorit men mysigt iaf.

Idag har vi plockat lite hemma och städningen fortsätter imorn för det sägs att Robin blir ett år äldre.

Just nu- Sitter med lite småvärkar och ska ta och öppna min Ben&Jerry. Så efterlängtad....


Gillar

Kommentarer