Just hemkommen från jobbet, lika fint att gå hem varje gång, och lika varmt.. även mitt i natten är det kring 25 grader skulle jag tro. Har jobbat rätt mycket på slutet men imorgon får jag sovmorgon, så ska upp tidigt och bada och sola! Har tappat all färg så dags för lite ny.. Nu ska jag och oliven till nån bar vid vattnet och ta en drink :) kram 
 legs or hotdogs?? hahaha​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här med att blogga är verkligen inte min grej haha. Synd ändå, kul att ha lite nedskrivet sedan. Jaja, just nu är jag supertrött och ligger i min nya sköna säng och tar det lugnt. Trivs superbra här på Malta och trivs bättre för varje dag som går, och snart får jag ner min ängel hit också. Jobbet, lägenheten, klimatet, människorna osv är hur bra som helst!! Eftersom jag har skrivit så sällan så kommer en klump med bilder från massa olika tillfällen.

Likes

Comments

Äntligen funkar min dator igen. Har vart utan den några dagar nu så därför har det inte blivit några inlägg. Vi har iaf hängt med kompisar, sagt hejdå till Oskar som flyttar hem till Sverige, solat, badat, gått i köpcenter osv.
 
 
 

Likes

Comments

Igår var vi med några kompisar och solade, gick på köpcenter och bara chillade. Idag tog vi sovmorgon, och sedan drog vi oss mot klipporna för att svalka oss i havet. Hur skönt som helst att bara simma omkring i havet, fastän jag är lite orolig över hajar.... 
 
 
 
 
 ​

Likes

Comments

 
Här har vi tillbringat vår dag, varmt och skönt i vattnet, glada människor och strålande sol. Finns inte mycket att klaga på! 
 
 
 
 ​

Likes

Comments

Efter fem dagar på denna vackra ö så kan jag inte säga något annat än att jag trivs. Veckan har vi spenderat på bland annat stranden pretty bay, några klippor, fixat iordning i lägenheten, vart på bargatan PV osv.

 
 
 
 
 

Likes

Comments