Veckans planer

Äntligen har jag hamnat i sängen med datorn och kan skriva detta inlägg. Jag har varit uppe sedan 04.30 imorse (öppning på jobbet) och dagen har gått i ett hela tiden och det är som sagt var inte förrän nu jag känner jag att jag kan slappna av och andas ut. Då jag är väldigt trött nu, nästan så att ögonen går i kors, men ändå ville skriva något så kommer här min veckas planer.

Måndag - Idag jobbade fram till kl.13.00 idag och sedan var det dags för en efterlängtad massage. Jag har haft väldigt ont och varit väldigt stel i nacke/axlar/rygg sedan dagarna innan jul, så det var väldigt skönt att få massage idag. Jag ska tillbaka redan nästa vecka för ännu en behandling. Efter massagen blev det en tur till gymmet där det blev simning. Resterande av eftermiddagen och kvällen har bestått av handling och matlagning.

Tisdag - Stängning på jobb och därefter inga planer. Mest troligast kör jag hem och gör ingenting. Jag kanske ska börja läsa på en bok. Ett mål jag har under detta året är att jag ska läsa mer men jag har inte tagit tag i den saken än, så det kanske jag ska göra imorgon.

Onsdag - Blir troligtvis ett pass på gymmet.

Torsdag - Äntligen dags för nya naglar och de ska bli korta! De jag har nu är alldeles för långa och jag upplever mest bara att de är i vägen och det mesta blir lite svårhanterligt så jag ser verkligen framemot nya, korta naglar.

Fredag - Först ett gympass sedan väntar en mysig kväll hemma hos en vän där det ska grillas hamburgare och drickas god öl. Detta ser jag väldigt mycket framemot (är framemot ett ord eller skriver man det fram emot?).

Till helgen finns än så länge inga planer. Jag funderar dock på om jag ska rensa och städa ur vårt extrarum som jag egentligen skulle gjort i helgen som gick eller om jag kanske ska riva tapet och måla i rummet där vi har vår tv.

Godnatt och sov gott!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229