Söndagsångest

Semestern är slut och imorgon väntar åter igen jobb, därav söndagsångesten. Jag har lite blandade känslor inför det, att börja jobba igen. På ett sätt ska det bli mysigt att komma tillbaka och träffa alla barnen igen och se vad som hänt över sommaren. Många utav barnen växer på flera olika sätt över sommaren så det är alltid spännande att möta dem igen.
Det jag inte ser framemot är stressen som för mig kommer med jobbet. Jag blir lätt stressad och jag tar saker med mig hem, dvs jag slutar inte tänka på saker och ting när jobbet är slut. Därav är jag nästintill alltid stressad, både på jobbet och hemma. Jag har dock lagt upp en plan för hur jag ska arbeta med denna stress under denna termin och jag tror att jag kommer lyckas.
*håller tummarna*

Jag startade denna söndag med ett bodybalance pass på gymmet. Mycket svårare och tuffare än vad man faktiskt tror. Jag upptäckte också att jag är stel som en pinne. Jag tyckte dock att det var ett roligt pass och jag tror att jag kan ha mycket nytta utav dessa pass så på söndag är det dags igen. Efter gymmet blev det veckohandling sedan hem och äta och vila då jag blev väldigt trött efter bodybalance. Resterande söndag har spenderats med att laga matlådor och göra hemma spa. Det har blivit bodyskrubb, hårinpackning, ansiktsmask och mask för fötterna.

Godnatt och sov gott!


Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag hoppas att det kommer bli bra när du börjar igen!! Det är så svårt att inte ta med sig jobbet hem ibland. STOR KRAM ❤️❤️❤️nouw.com/emmamehrali
PetraHuatorp
PetraHuatorp,
Oj, vad tufft det var att börja jobba idag efter semestern. Men mysigt med alla barnen som också är tillbaka efter semestern. 😊 Kram kram <3nouw.com/petrahuatorp
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229