Soluppgången i Amsterdam

Vi vaknade tidigt på morgonen efter bara några timmars sömn. Vi hade ställt klockorna fast vi hade vart ute sent kvällen innan. Allt för att vi skulle ta tillvara på vår sista dag i här Amsterdam.

Det fanns en plats som jag väldigt gärna ville fotografera när jag var här och det var de vackra husen vid Dam center. Det finns vackra hus i hela Amsterdam men de här sträcker sig ända ner till vattnet utan några vägar och andra störningsmoment i vägen. Det var hit vi gick vår sista morgon.

Eftersom det var tidigt på morgonen på en söndag var det inte lika mycket människor ute, vilket gjorde att vi hade hade gott om tid vid den vackra utsikten. Solen hade precis gått upp över taken och skapade en vacker disig morgon. Vi passade på att turas om att gå fram för att få vara med på bild med de vackra husen i bakgrunden.

Det var så vackert. Det här var verkligen Amsterdam i mina ögon. Husen, kanalerna, stadslivet, liv och rörelse. Vi tog en promenad tillbaka till lägenheten där vi skulle äta lunch, innan vi tog våra saker för att börja röra oss mot tågstationen som i sin tur skulle ta oss till flygplatsen.

Jag är så lycklig över att jag kunde åka ner och hälsa.på Saga här nere under hennes studier och på så sätt vara en del av det här kapitlet i hennes liv. Det har verkligen vart en magisk resa med några av mina närmaste vänner. Jag hade kunnat stanna hur länge som helst. Men jag är så glad att vi tog den här promenaden tillsammans vår sista morgon. Vilket perfekt avslut på denna resa.

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad mysigt! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Det var verkligen mysigt. En fantastiskt morgon i Amsterdam 😃
nouw.com/petraelisabeth