Sista november

Remember, remember, the last day of november.

Ps. Här är de sista bilderna jag tog ifr��n min lillsemester i Stockholm, innan jag åkte tillbaka till Falun!

Idag var det den sista dagen av november och snön föll utanför fönstret som ett underbart avslut eller kanske en underbar början. Nu är det inte bara en ny månad utan även en ny årstid! Vi säger hej då till hösten och Hallå till vintern och första december!
Den här månaden som gått, har vart riktigt skön! Jag började med att avsluta praktiken och påbörja en ny kurs som innehöll mycket hemstudier. Så efter en vecka med några föreläsningar och en tenta, åkte jag hem till Stockholm för lite ledighet.
Jag tillbringade kvällarna med att umgås med vänner och familj och på dagarna, medan de var och arbetade, gick jag ut med min kamera.
Jag fick uppleva den första snön i Stockholm vilket förvånade mig. Jag hade trott att snön skulle falla i falun innan den föll i Stockhom. Dock låg den inte kvar längre än två dagar innan det började regna. Men jag hann vara ute och dansa i snön båda dagarna och tog även bilder som jag hade längtat efter att ta.
Som sagt, det skedde mycket roligt denna månad. Jag klarade praktiken och läkemedelsräkningen, jag var på middagar, kafébesök och bio samt andra underbara äventyr med vänner och familj.
Men det bästa med denna månad som gått är att jag har fått ta det lugnt och vila upp mig. Efter flera veckor med praktik och skola, har det vart skönt att få vara hemma, umgås med folk och bara egna tiden åt det jag vill göra. Det har definitivt vart höjdpunkten av november!
Imorgon är det en ny månad, en ny årstid och sista veckorna av det här året! Jag har väldigt mycket att se fram emot och jag är så exalterad över allt som ska hända!
Det första jag ser fram emot är vintern. Snön ligger tjock utanför mitt fönster och jag fick min önskan uppfylld, snö på första advent, som är imorgon. Jag har många idéer på hur jag ska fotografera i vinter och jag kommer göra om hela min instagram till ett vintertema, vilket jag ser fram emot.
Det andra jag ser fram emot är typiskt för December månad. Jag har en lugn kurs som sträcker sig över jul och nyår, fram till mitten av januari. Under den tiden ska jag passa på att fira jul och nyår nere i Stockholm. Det kommer bli en underbar tid med mina vänner och min familj och förhoppningsvis kommer snön till Stockholm också!
Sist, men inte minst, ser jag fram emot det nya året. När december månad är slut innebär det också att jag bara har ett år kvar på min tre år långa utbildning! Visst är det galet?
Ja, det är mycket att se fram emot, och mycket som kommer förändras under den kommande tiden, franför allt nästa år. Nu får jag bara inte glömma bort att njutna!

Vad är dina bästa minnen av november?

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer