Nyår 2020

Det är dags att säga Adjö och Farväl till år 2019 och välkomna ett nytt årtionde.

Det här året spenderade jag nyårsafton hemma hos min bästa vän och syster Saga och Zake tillsammans med Joel och Jocke. Vi möttes där lagom till middagstid för att äta och dricka gott, se Grevinnan och Betjänten och spela lite spel i väntan på tolvslaget.

Saga och Zake hade ägnat hela eftermiddagen åt att göra en otroligt god tacobuffé där det fanns allt från olika salsor till mangosallad och guacamole. Det såg så gott ut och doftade desto godare. Och gällande smaken: Wooow!

Vi åt mängder med små tacos för att få smaka på allt gott. Tillsist var vi så mätta att vi ramlade ihop i soffan lagom till att se den obligatoriska "Grevinnan och Betjänten" som visas varje år.

Framåt kvällen, när vi var mitt uppe i en av alla spelomgångar anslöt sig tre av Joels barndomskompisar till oss för att fira in tolvslaget.

Vi gick mot en stor skidbacke som ligger en liten promenad från huset för den bästa utsikten över södra sidan av staden. Här åkte tomteblossen fram och det sprakade i luften runt oss. Nedräkningen började och innan vi visste ordet av var det bara sekunder kvar av år 2019.

5...4...3...2...1

kl: 00:00

GOTT NYTT ÅR!

För mig var det här nyåret extra speciellt då det var mitt och Jockes första nyår tillsammans. Jag är så glad att vi firade in det nya året tillsammans. Jag kan knappt vänta på att se vad nästa år har att erbjuda. Saga såg till att ta några fina bilder på oss för att föreviga vår kväll tillsammans.

Det var en fantastisk kväll med några av mina närmaste vänner, min familj. Vi fortsatte att fira in det nya året långt in på nästa dag. 01.01.2020.

Jag kan knappt förstå att år 2019 redan har passerat. Det har vart ett fantastiskt år med många förändringar och många bitar som har fallit på plats. Jag har lärt känna många nya fina människor som har blivit väldigt viktiga för mig och fördjupat kontakten med de som redan har vart en stor del av mitt liv sedan innan.

Nu blickar jag framåt mot ett nytt år och ett nytt årtionde. Jag har många planer som jag hoppas ska bli verklighet och jag kan knappt vänta på att se var framtiden har att erbjuda.

Hoppas att ni har haft ett fantastiskt nyår!

GOTT NYTT ÅR!

Petra Elisabeth

Follow me on: Facebook | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Fantastiska bilder! Ser ut som ni hade en magisk kväll 🥰 kramar
nouw.com/emmaakarlegrund
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Tack så mycket! Det hade vi. En fantastisk start på det nya året. Hoppas du hade ett bra nyår också! 😃
nouw.com/petraelisabeth